Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.590
- 104.470
- 5.238
Salih de olabilir ya da şu karagümrükteki stoperin ismi neydi? o da olabilir.Aytaç ilk transferimiz olur gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salih de olabilir ya da şu karagümrükteki stoperin ismi neydi? o da olabilir.Aytaç ilk transferimiz olur gibi
Sana bjk ve sergen zora girecek demiştimhayırlı olsun.
Aytaçççççççççççççççççççççççççççççççç
İlk etapta o isimler alınabiliyorsa iyi kardeşim ne diyeyim. O kadar da boş değiliz demek ki. Yukarıda bir renktaş FFP Ocak ayında bitiyor demiş. Bizim yönetimden birisi de açıklama yapmış galiba. Hani Mayıs sonu bitiyordu bu allahın belası FFP? Nereden çıktı şimdi Ocak?Halil
Onyekuru
Mohamed
Abi bunlar alınır, bunlar dışındakilere bonservis vermek için oyuncu satmak lazım.
Falcao ile Feg'n sözleşmesinden kurtulmak maaş boşluğu oluşturmaz çünkü o ikisinin kontratı kadar zarar yazıyoruz, bütçe sıfırlanmış olur en fazla.
Ustad sen futboldan futboldan anlayandan ve futbolcudan anlayan birisin nasil bu kartal avcisi aytac ortasahada kanayan yaramiza merhem olur mu dersinAytaçççççççççççççççççççççççççççççççç
bunlar için de en az 10 milyon civarı para lazım üstatHalil
Onyekuru
Mohamed
Abi bunlar alınır, bunlar dışındakilere bonservis vermek için oyuncu satmak lazım.
Falcao ile Feg'n sözleşmesinden kurtulmak maaş boşluğu oluşturmaz çünkü o ikisinin kontratı kadar zarar yazıyoruz, bütçe sıfırlanmış olur en fazla.
Hosgeldin oz buyucusuSana bjk ve sergen zora girecek demiştimsorun bizim mac kazanamamiz ve son vurus eksikligi oldu
Yok degildim.la totemim her turlu tuttu.benim o totemi yapmamdaki amac rakiplerin puan kaybiydi.cokca kaybettiler ama biz icerde salak gibi rizeye yenildik,sivas maci ayri rezillikHosgeldin oz buyucusu
Bu defa totemin tutmadi yazik oldu.
Yinede buralardamiydin
bi donem oyle geldi sanki
FFP bu yaz biter yüksek ihtimalle. Halledilir o.İlk etapta o isimler alınabiliyorsa iyi kardeşim ne diyeyim. O kadar da boş değiliz demek ki. Yukarıda bir renktaş FFP Ocak ayında bitiyor demiş. Bizim yönetimden birisi de açıklama yapmış galiba. Hani Mayıs sonu bitiyordu bu allahın belası FFP? Nereden çıktı şimdi Ocak?
Yahu ben burada Süper Lig kurulduğunda ve UEFA ciyak ciyak ağlamaya başladığında boşuna bayram etmedim. 2011 yılında şike yapan takımların küme düşmeme konusuna göz yumdular(Tahminen rüşvet yediler), 2012-2013 sezonunda CL'de açık açık yarı finalimizi yediler hakkımızı yediler. Üstüne bir de bu FFP belasını başımıza sardılar. Yahu senelerdir bu ffp belası yüzünden ya kiralık oyuncu ya da bonservisi elinde bitik oyunculara yöneldik. Şöyle ağız tadı ile normal bir transfer yapamadık. Hani kulüp har vurup harman savursun demiyorum da bonservis ödeyemediğin zaman potansiyelli adam alamıyorsun. Elin kolun bağlanıyor.
Süper lig olayı özünde büyük aç gözlülük doğru da keşke 2 günde pes etmeselerdi de 1-2 ay dayansalardı en azından. UEFA ağlayınca benim hoşuma gidiyor.
Bide Tjk hatay maciyla alakali seninle omuz omuza 2011deki gibi savasmak isterdim sampiyonlugumuzu alenen calan hayinlerle karsi reyiz.Yok degildim.la totemim her turlu tuttu.benim o totemi yapmamdaki amac rakiplerin puan kaybiydi.cokca kaybettiler ama biz icerde salak gibi rizeye yenildik,sivas maci ayri rezillik
Belki olur biseyler,yabanci twitter hesaplari deginmis hep hatay maçına.bakacagizBide Tjk hatay maciyla alakali seninle omuz omuza 2011deki gibi savasmak isterdim sampiyonlugumuzu alenen calan hayinlerle karsi reyiz.
Bilong itiraf etse bile o iş yaş.Su hatay maci arastirilsa bile kupa fbde kaldigi gibi bjkde kalir.keske bi mucize olsa da sike mevzusu ciksa