- 1 Ağustos 2014
- 63.989
- 75.287
- 4.338
Saçma sapan ortaları olmasa :crushed:Özel bir sevgim yok da 3 milyon liraya oynayan ve iyi kötü katkı veren yerlinin kalmasında sakınca görmüyorum.
Ben de katılıyorum
Max. katkısını vermeye çalışıyor hep
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saçma sapan ortaları olmasa :crushed:Özel bir sevgim yok da 3 milyon liraya oynayan ve iyi kötü katkı veren yerlinin kalmasında sakınca görmüyorum.
Ben parasinda degilim bu herifi izlerken yoruluyorum. milletin g.tune orta yapiyor. Sacma sapan dusuyor. Ne bileyim bilemedim. Insallah adam gibi transferler yaparizda yine bu arkadasin ayagina kalmayiz.Özel bir sevgim yok da 3 milyon liraya oynayan ve iyi kötü katkı veren yerlinin kalmasında sakınca görmüyorum.
Hoca baskan yok sergen daha. Bu fosiller daha secim yapamiyorGedson +3 ortasaha lazim
Haftaya netlesir. 23 mayistan sonra o secim her turlu olur rahat ol,hocada kalirHoca baskan yok sergen daha. Bu fosiller daha secim yapamiyor
Bu sene getirebilecek miyiz iskandinav wonderkid dersin?FFP bu yaz biter yüksek ihtimalle. Halledilir o.
Gevşeticez demişti Uefa.
Çok pardon ama kimseyi satmadan bu kısmı nasıl başarıyoruz hangi parayla?As takım
Muslera
Transfer1 Transfer2 Marcao Transfer3
Transfer4
Transfer5 Gedson Transfer6 Onyekuru
Mohammed
Yedek Takım
Okan1 as sol bek, 1 as sağ bek, 1 defans, 1 ön libero, 1 merkez orta sahaya 10 no ve 1 sağ açık olmak üzere İlk 11'e 6 net transfer lazım. Kiralıklardan Saracchi gitsin. Onyekuru ve Halil Dervişoğlu'nun bonservislerini alalım ve Gedson'u 1 yıl daha kiralayalım. Feghouli ve Falcao gibi yüksek maliyetli oyuncularla yollarımızı ayıralım. 6 transfer çok zor değil. Bizim eski oyunculardan örnek vermek gerekirse 1 tane Eboue, 1 tane Ujfalusi, 1 tane Alex Telles, 1 tane Melo yahut Fernando Reges tarzı 1 tane Bruma ve 1 tane de Sneijder tarzı 10 numara ile bu takım bir şeye benzer
Yedlin Luyindama Donk ÖmerBayram
Taylan
Kerem EmreAbaba EmreKılıç Babel
Halil Dervişoğlu
Muslera
Eboue Ujfalusi Marcao Telles
Melo
Bruma Gedson Sneijder Onyekuru
Mohammed
döndüğün başlık olur umarım
sallamıyom la artık gülmeye başladım
hayırlı uğurlu olsun , ilk önerimi yapmış olayım Magnus Matsson 22 yaşında 10 numara 23 maç 18 gol 7 asist , tarzı Cristian Eriksen gibi teknik yüksek
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca bodrumda.gobusunu yedigim seneye hepsinin uzerinden tir gibi gececek,kafasi allak bullak olmayacak,bi daha hatalarinda israr etmeyecek,bi daha bu takim bu kadar bireysel hata ile mac vermeyecekHoca geldi mi?
Yönetime kızdığı içinmi hatalarında bilerek mi ısrar etti hoca?Hoca bodrumda.gobusunu yedigim seneye hepsinin uzerinden tir gibi gececek,kafasi allak bullak olmayacak,bi daha hatalarinda israr etmeyecek,bi daha bu takim bu kadar bireysel hata ile mac vermeyecek![]()