Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben parasinda degilim bu herifi izlerken yoruluyorum. milletin g.tune orta yapiyor. Sacma sapan dusuyor. Ne bileyim bilemedim. Insallah adam gibi transferler yaparizda yine bu arkadasin ayagina kalmayiz.

Artık ömerin falan bu takımda işi yok.Galatasaray seviyesinde hiçbir takım ömer gibi bir adamı oynatmaz.

Satış olmadan transfer olmaz boşa ümitlenmeyin.

Büyük ihtimal luyindama-marcao-diagne elden çıkarılacak aksi takdirde bonservisle yapılacak transferleri unutun.

finansal fair play sona erdi mi?

ilk hedef kesinlikle salih uçan olmalı...

2 tane sağlam stoper 2 tane sağlam orta saha seneye güle oynaya şampiyon oluruz bjk cl de ağır maçlar oynayacak biz avrupada erkenden eleniriz buda avantaj giderler aytac ı alırlar terim gene evlatlarını oynatır o zaman gene geçmiş olsun seneye de çöp olur

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

IMG_20210516_195901_625.jpg
Öylesine 1 hayal

GELENLER
  • Eboue Kouassi (23 - OS) > 1.5 Milyon Euro
  • Yairo Moreno (26- SLB) > Free Agent
  • Florentino (21- DOS) > Kiralık + 8 Satın Alma
  • İsmail Çokçalış (20- SĞB) > 200 Bin Euro (Sakatlığı var, ama potansiyelli bir futbolcu.)
  • Joher Rassoul (25 - STP) > 1 Milyon Euro
  • Enis Destan (18 - FOR) > 1.5 Milyon Euro
  • Enes Ünal (24-FOR) > Kiralık
  • Halil Dervişoğlu > Kiralık + 3 Milyon Satın Alma
  • Onyekuru > 3 Milyon Euro
  • Muhammed > 3.2 Milyon Euro
GİDENLER

• Luyindama > 8 Milyon Euro
  • Diagne > 5 Milyon Euro
  • Sofiane Feghouli > 2 Milyon Euro
  • Martin Linnes > Bedelsinz
  • Şener Özbayraklı > Bedelsiz
  • Babel > Bedelsiz
  • Fatih Öztürk > Bedelsiz
  • Falcao > Bedelsiz
----------------Muslera--------------
Yedlin----Rassoul----Marcao---Yairo
-------------Florentino---------------
---------Kouassi-----Taylan----------
Kerem---------------------------Onye
---------------Mostafa----------------

Yedekler : Okan, Ozornwafor, İsmail, Emre Kılınç, Emre Akbaba, Halil, Enes, Donk, Enis​

Bu ekonomik durumda bosa hayal kurmaya gerek yok. Kadro ilk önce en azindan korunmali. Alinmasini istedigim tek topcu Gedson.

1. Gedson icin sartlar zorlanmali.
  2. Omar kalmicaksa sagbek
  3. Sarachhi gidecekse solbek
  4. Yerli genc stoper Marcao ve Luyindama'nin arkasina (Donk anca rotasyon olur)
  5. Forvete Diagne geri gelecek (satilirsa forvet)
  6. Feghouli+Falcao bay bay

FT de bir zahmet bu kadroyu sampiyon yapsin, gelecek sezon transfer yapilir. Avrupada zaten basari beklemiyorum, ha olursa, güzel olur. Biraz da istikrar ve ekip ruhu katsin takima. Klopp'u örnek alsin.

Bu ekonomik durumda bosa hayal kurmaya gerek yok. Kadro ilk önce en azindan korunmali. Alinmasini istedigim tek topcu Gedson.

1. Gedson icin sartlar zorlanmali.
  2. Omar kalmicaksa sagbek
  3. Sarachhi gidecekse solbek
  4. Yerli genc stoper Marcao ve Luyindama'nin arkasina (Donk anca rotasyon olur)
  5. Forvete Diagne geri gelecek (satilirsa forvet)
  6. Feghouli+Falcao bay bay

FT de bir zahmet bu kadroyu sampiyon yapsin, gelecek sezon transfer yapilir. Avrupada zaten basari beklemiyorum, ha olursa, güzel olur. Biraz da istikrar ve ekip ruhu katsin takima. Klopp'u örnek alsin.
ortasaha da sen oynayacaksın herhalde renkdaş. Yok hani Taylan dısında kımse yokta. Rakiplerinde 6 şar 7 şer tane var.Bizde ise"1". Yazı ile yazayım daha acıklayıcı olur "Bir"

Gidecekler: fatih , Omar,yedlin ,linnes,şener,saracci,tasdemir ,luyindama , ozornafor,etobo , Babel,feguli,falcao,sekidika,emre akbaba

Gelmesi gereken : marcao yanina üç tane defans bek : kaan Ayhan ,caulker,xxxx
İki sol bek ,iki sağ bek
İki defansif orta saha
Bir ofansif orta saha
Halil + Kenan karaman+Muhammed
İki de kanat oyuncusu

İyi bir yönetim ve sistemi olan iyi bir hoca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt