Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.589
- 104.468
- 5.238
BenGedsonu isteyipte taylan i yedeğe düşünen isim sevdalıları kim alıntı yapsınlarda tanıyayım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BenGedsonu isteyipte taylan i yedeğe düşünen isim sevdalıları kim alıntı yapsınlarda tanıyayım.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Balım benim , kavuşamadık , canım yanıyor.![]()
Jens Petter Hauge - Oyuncu profili 2025
Jens Petter Hauge, 25, Norveç ➤ FK Bodø/Glimt, 2024'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 4.00 mil. € ➤ * 12 Eki 1999, Bodø, Norveçwww.transfermarkt.com.tr
pahalıWest Bromwich'deki Pereira nasil?
Aynı düşünüyoruz. Evlat dedim buna gitti ibne Milan'aBalım benim , kavuşamadık , canım yanıyor.
bize düşmez. herif 10 gol, 5 asist yapmış ligde. 15-20 milyonu vardır en az.West Bromwich'deki Pereira nasil?
Para yok.
Öyle büyük transferler bekleyenler beğenmiyorsa gitsin başka takım tutsun, sonra ağlamayın yaz boyu.
As takım
Muslera
Transfer1 Transfer2 Marcao Transfer3
Transfer4
Transfer5 Gedson Transfer6 Onyekuru
Mohammed
Yedek Takım
Okan1 as sol bek, 1 as sağ bek, 1 defans, 1 ön libero, 1 merkez orta sahaya 10 no ve 1 sağ açık olmak üzere İlk 11'e 6 net transfer lazım. Kiralıklardan Saracchi gitsin. Onyekuru ve Halil Dervişoğlu'nun bonservislerini alalım ve Gedson'u 1 yıl daha kiralayalım. Feghouli ve Falcao gibi yüksek maliyetli oyuncularla yollarımızı ayıralım. 6 transfer çok zor değil. Bizim eski oyunculardan örnek vermek gerekirse 1 tane Eboue, 1 tane Ujfalusi, 1 tane Alex Telles, 1 tane Melo yahut Fernando Reges tarzı 1 tane Bruma ve 1 tane de Sneijder tarzı 10 numara ile bu takım bir şeye benzer
Yedlin Luyindama Donk ÖmerBayram
Taylan
Kerem EmreAbaba EmreKılıç Babel
Halil Dervişoğlu
Muslera
Eboue Ujfalusi Marcao Telles
Melo
Bruma Gedson Sneijder Onyekuru
Mohammed