Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.370
- 21.349
- 2.238
Bu herif serbest vuruş kullanabiliyormuş.
Gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu herif serbest vuruş kullanabiliyormuş.
Salih Ucan‘a 1 Mio € teklif yapmis bizimkiler.
Besiktas‘a gidiyor.
Alpaslan Öztürk Galatasaray‘dan daha az para alip, Fatih Terimle calismayi istiyor ama daha teklifler var, bence gelme ihtimali yüksek.
Van Aanholt maddi konularda anlasildimi bilmiyorum, Teklif vardi.
Yairo Moreno‘da var alternatif olarak.
Bilgi bukadar, Yönetim yok yoksa bir iki bilgi alirdim![]()
Galatasaray'da transfer bitmez sözünün patenti kendisindeAponun listesinde Ali Durust olabilir deniyor o zaman olaylar degisir mi?
adam felaket tellalı gibi , bitanemi olumlu haber olmaz yok alpaslani almak üzereyiz , yok yedlin gidip vasat Omar dönüyor , bide süper haber verdiğini düşünüyordur
Ömer para veriyordur kalmak için bizimkiler fazla istiyor zannımca, aksini düşünmek istemiyorumAyrıca Donk, Saracchi, Linnes, Şener uzatılmayacak. Soso, Falcao, Babel'den çıkılmak isteniyor, Luyindama satılmak isteniyor. Ömer ile parada anlaşılamamış sanırım 1 görüşme daha olacakmış.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazıklar olsun o zaman
Koca yaz geçmez yoksa Ayrıca Donk, Saracchi, Linnes, Şener uzatılmayacak. Soso, Falcao, Babel'den çıkılmak isteniyor, Luyindama satılmak isteniyor. Ömer ile parada anlaşılamamış sanırım 1 görüşme daha olacakmış.