Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru'yu fenerbahceye kaptiralim da rahat edelim artik.Gercekten malatya macinda bile farkedilmedi mi hucumdaki yoklugu, son vurus eksikligi vs bunlar halledilir.Gs esofmaniyla hali saha oynarken geldi, ustelik annesi vefat etti robot degil ki bu insanlar.Yaz kampindan sonra artik tamamen bizim oyuncumuz olunca bomba gibi donecegine inanıyorum Halil falan bize yar olmaz artik macera aramayalim Onyekuru sozlesmesi yasatir!!

Friends izliyorum babyler,pizza yediğimiz gunler gelecek.Allahtan ümit kesilmez.

Seneye de şampiyon olamazsak seni aforoz etmek durumundayım.
benim ceza alma nedenim ne?rakiplerin puan kaybetmesi.hadi gecen sezonu gec.ama bu sezon yoklugumda bjk ve fb inanılmaz puanlar kaybetti.ama fatih terim hazretleri sacmasapan hatalar yapti.ben ne yapabilirim abi?sarper abi ve aydin abiyi forumda tutmaya bakin.onlar onemli etken

benim ceza alma nedenim ne?rakiplerin puan kaybetmesi.hadi gecen sezonu gec.ama bu sezon yoklugumda bjk ve fb inanılmaz puanlar kaybetti.ama fatih terim hazretleri sacmasapan hatalar yapti.ben ne yapabilirim abi?sarper abi ve aydin abiyi forumda tutmaya bakin.onlar onemli etken
Sarper arazi bayağıdır, ne oldu acaba herife

Secim 19 Haziran'da olsa, 1 hafta da hos geldim, hos geldin dönse 26 Haziran'i buluruz.
Emegi gecenlere tesekkurler

Yine herkes atlıyor transfer haberlerine de. Ben diyim geçen seneler gibi kimsenin pek tahmin etmediği oyuncular gelecek. Bir kaç kişi belki tüyo verebilir ama ben Fatih hocayı tanıyorsam bu defa kimse kolay kolay kimi alacağımızı pek öğrenemez. Geçen sene birazda yönetim icindeki dilini tutamayanlar yüzünden birkaç futbolcu kaçtı. Bu sene zor alırız transfer haberi çoğu duyumcuda patlar benden demesi. Hatta çok alakasız isimler çıkar.

Gerçekten Evander ve Morutan alınabilse 4-1-4-1 'i başka bir oynayabilirdik

Bakalım açıkçası Elmas yada Metin seçilirse Fatih Hocamla devam edeceklerdir kendi istediği kadroyu kurma fırsatı bulabilir as kadro yedek kadro olsun
4-1-4-1 bu sene en çok etkili olduğumuz formasyon oldu puan kaybettiğimiz geriye düştüğümüz maçlar olsun hep bu sistemden vazgeçtik ve olmadı o yüzden seneye bu sisteme uygun oyuncular ile çok daha sağlam şekilde oynarız eğer istenilen kadro kurulursa

Cengiz 1 senedir top görmedi toplarmaya ihtiyacı var belki olabilir küçük ihtimal
Gedson eğer Benfica direk satış yapmazsa 1 sene daha kiralarız bence
Onyekuru Mohamed opsiyonları elimizde
Evander'de ilk adı bizimle çıktığı zaman ki performansında değil takım içi sorunları falan varmış sıkıntılı yani olmuycak transfer değil

bu evanderi ciddi izleyen var mı burada
videolardan izlediğim kadarıyla pek beğenmedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt