Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu söylenen oyuncuları:

Hangi yönetim alacak?
Hangi teknik ekip istiyor?
Hangi parayla alınacak?
Apo adaylik aciklayip bu islere yogunlasacak iste yaw. 2-3 tanesini alip secime guclu girecek. Mevzu bu

Cengo aponun adayligi icin secimi ertelemis oldu diyebilir miyiz

Apo adaylik aciklayip bu islere yogunlasacak iste yaw. 2-3 tanesini alip secime guclu girecek. Mevzu bu

Cengo aponun adayligi icin secimi ertelemis oldu diyebilir miyiz

Vallahi böyle bir senaryoda sıvama kısmına geçeriz iyice. 4 sene Abdurrahim-Terim ikilisiyle geçmez.

Lemina'nin kaciracaği mac bence min. 10 veya 15 olacaktır ve verdiğimiz para da bir hayli fazla olacaktir. Bu yüzden biraz şüpheliyim ama Seri kesinlikle gelmeli onun gibi bir orta sahaya ihtiyacimiz var.

Galasevgisi'nin dedikleri özetle:
-3 tane orta saha öncelik (Listede iyi isimler mevcut)
-Kaan Ayhan listede
-Luyi satılırsa çok iyi bir Avrupalı stoper liste başı
-Gedson hocaya bağlı
-Yaşlı olmayan tecrübeli sol bek listede
-Duran topları çok iyi kullanan bir sağ kanat listede
-Diagne'nin 3-4 talibi var
-Yabancı forvet listede var ( Sanırım Falcao'nun gitmesine bağlı)
Morutan mi acaba

Saydıklarının hiçbirisi topçu değil.. Cengiz Ünder denilen sözde futbolcunun nesini istiyor bu taraftar anlamış değilim :D

Saydıklarının hiçbirisi topçu değil.. Cengiz Ünder denilen sözde futbolcunun nesini istiyor bu taraftar anlamış değilim :D

Hagi 27 maç 6 gol 9 asist. Takım namağlup şampiyon olmuş sezon başında bizim içimizden geçmişler ama topçu değil diyosun

Hagi 27 maç 6 gol 9 asist. Takım namağlup şampiyon olmuş sezon başında bizim içimizden geçmişler ama topçu değil diyosun
Takımın genel olarak performansı üst düzeydi tek bir oyuncuya bağlayamayız.

Ayrıca bir üst liglerde ne yapacak onu da merak ediyorum potansiyeli var mi? evet var ama kullanabilecek mi bakalim.

Takımın genel olarak performansı üst düzeydi tek bir oyuncuya bağlayamayız.

Ayrıca bir üst liglerde ne yapacak onu da merak ediyorum potansiyeli var mi? evet var ama kullanabilecek mi bakalim.
Üst lig dediğin neresi bizim lig mi?

Yabancı transferi yapamayız çünkü, 2020-21 de Kadroda 14, Sahada 8 yabancı olacak.

İskoçya ligi hemen hemen bizim ligden kötü, demek istediğim Fransa/Almanya/İtalya bu gibi liglerde nasıl oynayacak onu merak ediyorum
İskoçya ligi bizden kötü değil yanlışın var. Takip ediyor musun bilmiyorum ama Rangers ve Celtic bizim ligi donunda sallar. Diğer takımlar da emin ol kök söktürür. Tek dezavantajları 11 takımlı bir lig olmaları

İskoçya ligi bizden kötü değil yanlışın var. Takip ediyor musun bilmiyorum ama Rangers ve Celtic bizim ligi donunda sallar. Diğer takımlar da emin ol kök söktürür. Tek dezavantajları 11 takımlı bir lig olmaları
Hocam liglerin arasında 600 Milyon €'luk gibi bir uçuk rakam söz konusu. Buradan Sivas'ı oraya koyalım ilk 2'yi zorlar diğer takımlar hiçbir şey. Celtic ve Rangers konusunda evet sana katılıyorum bizim ligi duman edebilirler ama o kadar da kolay değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt