Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.825
- 39.673
- 3.993
Yönetim değişirse galasevgiside gidermi acaba win win
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belhandanın 10 numaralı forması haginin olacak diye biraz gergin gördüm seniSıkıntı yok üstat buradayım ben
Bizim ligin yarısı kadar bir ligden bahsediyoruz. Ayrıca oyuncu değeri açısından bakmak ne kadar doğru? Senin liginin gol kralının piyasa değeri 200 bindi bedava geldi hataya. Hangi takımın nasıl performans vereceğini bilemezsin. Ama yine söylüyorum getir ordan Dundee, Aberdeen, Kilmarnock Hibernian senin liginde avrupa mücadelesi verirHocam liglerin arasında 600 Milyon €'luk gibi bir uçuk rakam söz konusu. Buradan Sivas'ı oraya koyalım ilk 2'yi zorlar diğer takımlar hiçbir şey. Celtic ve Rangers konusunda evet sana katılıyorum bizim ligi duman edebilirler ama o kadar da kolay değil.
Hagi giyer veya bir başkası giyer önemli olan eskisini aratmamakbelhandanın 10 numaralı forması haginin olacak diye biraz gergin gördüm seni
Dediklerine saygı duyuyorum ancak son dediğine katılmıyorum.Bizim ligin yarısı kadar bir ligden bahsediyoruz. Ayrıca oyuncu değeri açısından bakmak ne kadar doğru? Senin liginin gol kralının piyasa değeri 200 bindi bedava geldi hataya. Hangi takımın nasıl performans vereceğini bilemezsin. Ama yine söylüyorum getir ordan Dundee, Aberdeen, Kilmarnock Hibernian senin liginde avrupa mücadelesi verir
Saydıklarının hiçbirisi topçu değil.. Cengiz Ünder denilen sözde futbolcunun nesini istiyor bu taraftar anlamış değilim![]()
Seri lemina
Para edecek isimler olarak diagne ve feg'i görüyorum bu listede. Mert Cengiz Gedson Mustafa + 2 transferin parasını bunlar nasıl karşılayacak?mus
mert kaan marcao pva
transfer
cengiz gedson transfer kenan
mostafa
yedek: okan umut luyi alpaslan omar taylan aytac kılınç akbaba ömer kerem oğulcan babel arda falcao
onyekuru32 yaşında 6 milyon euroya bitik bir kanat alırız. Ya da arda oynar 40 maç 8. 9. Oluruz.
son 2 senede falan kendini bitirdi ama inşallah düzelir ne de olsa milli futbolcu kötülüğünü istememcengiz topçunun hasıdır
yok henüz beklemedeyizFfp bitti mi net bi haver var mı?
Kanka iyi güzel de sadece Diagne Feg Linnes satışı ile nasıl olur bu? Mohamed + Onyekurunun bonservisi ortada. 11'e 4 net transfer + 2 yedek bir de Halil mevzusu var. Gedson'a girmiyorumRealiteye dayalı 11 ve transfer ihtiyaçları aşağıda yer almaktadır:
Muslera
Yedlin/Omar- Luyindama/Donk - Marcao - X
Gedson (inş) - Taylan/X - X
X/Kerem - Mohamed - Onyekuru
Yedek:
Okan
Şener
Emre T.
Emre K.
Ömer B.
Emre A.
Falcao