Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aanholt FM 21
Yedlin FM21
Bu iki şahsın bizim beklerimiz olduğunu düşününce gözümden yaşlar deli gibi akmaya başlıyor
Felipe anderson geldi performansini dusunuyorsun ha sergoFelipe andersonun elemelerde potansiyelini yansitmasi sart.bi de onun uzerinden muhabbet dönmesin yav ama donecek.sabir sart,gelirse
Ama memiktaşim?Valentin Rosier'in menajeri Stephane Canard: "Valentin, Avrupa'nın 5 büyük liginden teklifleri düşünmek istiyor, önceliğimiz Avrupa'nın 5 büyük ligi."
Despedov bu sene neyapmis mehmetinoglumehmet beySag açıka Despodov iyidir
Despedov bu sene neyapmis mehmetinoglumehmet bey
Ilgi yok, ilgi var, duymadim, hocaya bagli.Galasevgisi önemli bir şey mi söylemiş gündemden uzağım bir bilgilendirirseniz sevinirim
Abdür seçim öncesi , oy kazanabilmek için transferler ile ilgilenecek diyolla.Galasevgisi uydurmus gözüküyor dün yaprak kipildamiyor yaziyordu bugün cosmus
Bu herif Cagliaride 11 cok oynamamis
Heybetli, görkemli, begendim
Abdür seçim öncesi , oy kazanabilmek için transferler ile ilgilenecek diyolla.
Valla sen haklısın deyim geciyim dünyaca ünlü dediysek Ronaldinho demedik adam kaliteli oyuncuydu deyim herhalde kalitesiz diyemezsin bilindik bir futbolcuydu ve kötü değildi Almanya da yılın futbolcusu secilmisligi de var şimdi Brezilyalı kötüdür imajı yaratmışsın Brezilyalı futbolu ben şahsen takımda görmek isterim sen istemezsen bilememYa 1 sezon gol kralı oldu sadece, 28 golle. Neyin iddiasında ısrar ediyorsunuz? Werder - Schalke - Beşiktaş yapmış adamın kariyer zirvesi bu nasıl dünyaca ünlü olabilir? Dünyaca ünlü kıstasınız nedir?
Sahiplenmek lazims
Felipe anderson geldi performansini dusunuyorsun ha sergo