- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atınç sağolsun. Çok iyi Beşiktaşlıymış adam yalnız. Çok büyük sattı maçı.Bizim Malatya macini izliyorum birde Bjknin Goztepe macini izliyorum Biz onlardan daha cok istedik sampiyonlugu ama olmadi.
Hiç göstermedi hoca o 4 luyu bize. Ya akbabayi ya ardayı sokusturdu araya. Onyekuru muhammed kerem emre kilinci beraber hiç bir maçta izleyemedik çok rahat şampiyon olurduk. bu 4 lüyü kemikleştiremedi. Sürekli rotasyonda belli bir yerden sonra futbolcuların ambole olmasına sebep oldu. Kemik bir kadron olusmadikca şampiyon olunmuyor bu ligte işte.Gaziantep deplasmaninda ayni anda sahada olduklarinda rakip ne yapacagini sasirmisti mesela
Akbabaemre kılınç ? ha ! ?
Yataysporun bizi sampiyonluktan etmesini unutamiyorum.ulan 2 degil 3 degil 4 degil 5 yeseydiniz bile yetiyordu.
favori başkan adayın kimamad, dont fuck w me :d
tabiki var, ancak fena bir omurgamız yok yeani onu diyorum.
Hanımları sevmem onlar ile ilgili cinsiyetçi söylem söylediğim anlamına gelmiyor ibooHatunlar baş tacıdır. Gözümüzün nurudur. Bizde yamuk olmaz.
Seninde bilakis slav hanımlara karşı ayni hisleri besledigini cumle alem bilmekteyiz ustadim.
malesef bir fikrim yok.favori başkan adayın kim
Ozorn yerine Alparslan, Etebo yerine Aytaç her türlü iyidir bence. İki Nijeryalı yerine iki Türk gelmiş olur. Yabancı sayısını 2 azaltmak bayağı iyi bu dönemde.alparslan öztürk (27) ve aytaç kara (28) transferlerini bitirmişiz diyorlar. alternatif yerli stoper iyidir. aytaç da orta sahaya nicelik katacaktır. iki free agent, maaşları da makul ise, kadro genişliği açısından kabul edilebilir transferler.
alparslan öztürk (27) ve aytaç kara (28) transferlerini bitirmişiz diyorlar. alternatif yerli stoper iyidir. aytaç da orta sahaya nicelik katacaktır. iki free agent, maaşları da makul ise, kadro genişliği açısından kabul edilebilir transferler.
Kendileri için yanlış yaparlar.Salih ve Kenan çok yüksek ihtimalle bjk yapacak![]()
orijinal pozisyonu defansif orta sahaymış ama göztepe'ye geldikten sonra yokluktan stoperde oynamış. iyi oynayınca değiştirmemişlerAlpaslan öztürk stopermi sağbekmi ortasahamı? adam heryerde oynamış kariyerinde.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu ne demek oluyor