Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekci bir Transfer yapma hakkiniz olsaydi kim olurdu ?
iki transfer diyelim. gedson'u bir daha kiralardım, bence çok uçuk bir ihtimal değil. bir de florentino'yu kiralardım. bu sene toplam 9 maç, yaklaşık 260 dakika (3 full maç bile değil) süre aldı. düşüşte, aynı gedson'un bize geldiği dönem gibi. gedson'un benfica'dan eski partneri ayrıca. 3 sene önce falan fernando-ndiaye-belhanda orta sahasının içinden geçen ikiliyi transfer edip, türkiye ligini sürklase ederdim.

iki transfer diyelim. gedson'u bir daha kiralardım, bence çok uçuk bir ihtimal değil. bir de florentino'yu kiralardım. bu sene toplam 9 maç, yaklaşık 250 dakika (3 full maç bile değil) süre aldı. düşüşte aynı gedson'un bize geldiği dönem gibi. gedson'un benfica'dan eski partneri ayrıca. 3 sene önce falan fernando-ndiaye-belhanda orta sahasının içinden geçen ikiliyi transfer edip, türkiye ligini sürklase ederdim.
Transfer hayalimiz bile kiralık 😥

Herkes Donku yedek stoper sayiyor ve Alpaslan hamlesine olumlu bakiyor.Ama soyle bisey var.son haftalarda Bizim stoperimiz Donk Yedek stoperimizde Luyindamaydi.O halde Luyin satilacak.Donkla sozlesme uzatilacak ve Alpaslan onun yedegi olacak.Iste o zaman burdaki yorumlari okumaya yuregim dayanmaz.

giphy.webp

Herkes Donku yedek stoper sayiyor ve Alpaslan hamlesine olumlu bakiyor.Ama soyle bisey var.son haftalarda Bizim stoperimiz Donk Yedek stoperimizde Luyindamaydi.O halde Luyin satilacak.Donkla sozlesme uzatilacak ve Alpaslan onun yedegi olacak.Iste o zaman burdaki yorumlari okumaya yuregim dayanmaz.
Marcao'nun yanına Luyindama'dan gelen bonservisle birlikte yeni stoper gelecek işte. Marcao - Kaan Ayhan??? - Alparslan - Emin gibi düşün.

Sneijder geldiğinde acayip sevinmiştim hatta gelmesi bana inanılmaz gelmişti. Şimdi Avrupa’da çok beğendiğim bir futbolcu var. Gelmesi imkansız ama olurda gelirse Sneijder etkisi yapar bizde. Gözünü kırpmadan transfer yapacak bir başkan olsa Cristian Eriksen’i getirmesini çok isterdim. Ama en az 30 milyon eurodur.
12m ver sırtında getirirler ne 30'u

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt