Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

Şu ikisini al yabancı sınırı düşünme öyle önemli işte. Zaten bu ikili gelirse söyliyim direk yabancı sınırsız olur. Kaan i zaten kaçırmasak şuan belkide sampiyonduk. Stopersiz ve Donk'un hataları ile kaybedilen maçları düşününce. 2m Euro bulamadık ya ne diyim...

Ya umarım Gedson harici direk 11 oynayacak 6 ve 8(veya 10) numara alırız. Mevcut yerli transferleri umarım ilk 11 e değildir. Zate yönetim neden halen değişmedi beni stresse sokuyor bu durum. Acil transfer yapıp kampa yetiştirilsin artık. Bir senede su kampa tam kadro girelim artık ya

Salih Uçan’ı bu kadar değerli yapan nedir be kardeşim. Tamam boş adam değil ama arkasından da ağıt yakılacak bir futbolcu değil. Bizim daha kaliteli adamlara ihtiyacımız var.
Şöyle katılıyorum
İsteyen arkadaşlarımız varsa ki onu hangi rolde görmek istiyor
Misal Gedsonu dahi oldun diyelim
Taylan-Gedson-Salih yeterli mi?

Orta saha orijinli olup kontratı elimizde olan tek oyuncu Taylan.

Farkında mısınız bilmiyorum?

Salih'e niye üzülüyorsunuz filan diyorsunuz bir de gelip. 😂😂

Dört beş tane orta saha alacaklarını filan sanıyorsunuz heralde.

Feghouli'yi yollayıp Ghezzal tipi bir pasör kanat oyuncusu bulmalıyız alıyorsak Onyekuru'yu ekstra olarak alalım ama önceliğimiz pasör kanat olmalı bence. XXXXX-Onyekuru-Kerem-Babel-Oğulcan şeklinde bir rotasyon makuldur.

Feghouli'yi yollayıp Ghezzal tipi bir pasör kanat oyuncusu bulmalıyız alıyorsak Onyekuru'yu ekstra olarak alalım ama önceliğimiz pasör kanat olmalı bence. XXXXX-Onyekuru-Kerem-Babel-Oğulcan şeklinde bir rotasyon makuldur.
Feghouli nin iyi hali merkezde Belhandanin pasorluguyle o işi çok rahat çözüyordu
Mariano da arkadaki pasördü
Şu an Feghouli var ama yok
Diğerleri zaten yok
+10 puan yazar o oyuncu
Belki daha fazla

eğer feghouli'ye ilgi varsa gerekirse gelecek yılki maaşının üstünü biz tamamlarız. toplamda bizden alacağı parayı kazanmış olur yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt