Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normalde bu sene sınırlama yok.Lakin mevcut yönetim öngörülen bilançoyu tutturamadiği için bir yıl daha uzama durumu vardı,UEFA pandemi dolayısıyla ekonomik şartlarda esnekliğe gideceğini açıkladı ve şu ana kadar herhangi bir bildirimde bulunmadı.Tahminin bu saatten sonra artık yeni bir yazı gelmez.Ancak asıl bizi sınırlandıran durum "Bankalar Birliği anlaşması ve TFF limiti".Bu anlaşmaya göre takım bütçesi daralacak,gelir gider dengesi sağlanacak, kulüp tekrar borçlanmayacak, şahıslarda para verse dahi parasını anlaşma süresi sonunda (9 yıl)alacak... Dolayısıyla "Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Sponsorluk, Gayrimenkul vb.ek gelir olmaz ise" transfer bütçesi sadece sattığın oyuncunun 1/3'ü ile yeni transfer yapabiliceksin.Yoksa bonservisi elinde ya da kiralık oyuncu alabilirsiniz.O da TFF maaş sınırını aşmamak kaydıyla...Tek çıkış Ünal Aysal gibi vizyonu genişletip yeni kaynaklar sağlamak yoksa düşük bütçeli bir kadro ile bir iki sene iskaladigin an Anadolu takımından farkın kalmaz.Ha Fener nasıl idare edip limit artırımı yapıyor, transfer yapıyor derseniz "sponsorluk geliri" üzerinden yapıyor.Ali Koç kendi şirketleri üzerinden finanse ediyor,onun haricî kim olursa FB çoktan havlu atmıştı o kadar gider ve borç yükü ile.UEFA’nın sattığın kadar harcayabilirsin kısıtlaması bu transfer döneminde de devam ediyor muydu?
Nasıl sakatlanmıyor bu herifler?
Mesaj attigini görünce geriliyorum#yüksekbedellitransferistemiyoruz
#fatihterimbaşakuzgunleşe
#imamhatiplerkapatılsın
sebepMesaj attigini görünce geriliyorum
Bilmem
Aynen burada yapamayacağı aşikar. Direk yerli çetesi ve yatışcı yabancı çetesi adamı sabote ederYüklü kondisyon basiyordur kondisyoner. Bielsa türkiyeys gelse, herhalde bir hafta icinde geri ülkesine döner.
iyi forumlarBilmem
Ozan tufanin gelişmemiş versiyonu
Bruno Lage Wolves’in yeni hocasi olursa Gedson veya Florentino’yu alabilir.
Kadir de yazdı Onyekuru gg.Şu durumda sol açık takviyesi de şart oldu.Şaka maka 7-8 transfer lazım şuan.Onyekuru'nun bonservisi büyük ihtimalle alınmayacak gibi görünüyor.Haluk Yürekli'den sonra Gedson haberini ilk yazan İlhan Tüysüz de aynı haberi girmiş.Luyindama ve Yedlin’in satılma kararına da ayrıca sevindim.
![]()