Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SA

Anderson geldi mi

anderson_20111001.webp

Icimde kalan biseye deginmek istiyorum.emre akbaba penalti kacirdi,sampiyonluk gitti mevzusuna.bu manyak herif trabzona ve konyaya o golleri atmasa şampiyonluk ihtimali 0'di.asla savunmuyorum emreyi,ama sadece denizli maci degil,bu adam ilkyaridaki kayseri macinda da tuhaf goller kacirdi.sivas macinda kacanlar,diagnenin sezon basi kacirdiklari vs.buralara girersek cikamayiz.biz cok gol kacirdik,şikeci bjk buldugunu atti.cok hata yaptik,az hata yapan ipi gogusledi.durum bu

Icimde kalan biseye deginmek istiyorum.emre akbaba penalti kacirdi,sampiyonluk gitti mevzusuna.bu manyak herif trabzona ve konyaya o golleri atmasa şampiyonluk ihtimali 0'di.asla savunmuyorum emreyi,ama sadece denizli maci degil,bu adam ilkyaridaki kayseri macinda da tuhaf goller kacirdi.sivas macinda kacanlar,diagnenin sezon basi kacirdiklari vs.buralara girersek cikamayiz.biz cok gol kacirdik,şikeci bjk buldugunu atti.cok hata yaptik,az hata yapan ipi gogusledi.durum bu
o penalti sondan 1 mac once. Attigi penaltida rezildi.

Bir gol yuzunden bir oyuncuya son mac olur penalti kacirir falan yuklenirsin ama 1 mac kala ki o macta da daha macin baslarindayken kacirdigi icin kizmak cok ahmakca. Kusura bakmasin kimse.. Bende soyle derim, bjk'ye 3-1 skor yapmisken sanirim 72.dk falandi, neden yuklenmedik ya da oyuncularimiz kasmadi. Ha 3-1 ha 3-2.. 1 gol tamam +1 averaj ama 4-1 yapsan averaj olayi ortadan kalkacakti. Son mac, ya da Denizli maci devaminda skoru attirabilirdik. 1 gol onemli olsa da bir oyuncunun kellesini istemek cok ahmakca.

Penaltıyı babel yerine emreye attıranı sorgulamak daha kısa yol bence.. yani oydu buydu şuydu dediğin gibi beşiktaşı 4-1 yensek zaten bitmişti vs vs.. ama 10 dk once penaltıyı gayet iyi kullanan adamı neden değiştirdik? Bu daha onemli bence..

Sen 3-0 yapta gerisi takdiri ilahi olsun sergencim
Allah bize son ana kadar yardim etti ama olmadi.bu sefer yazgimizda yokmus belliki.bjk sampiyon olup sirasini savdi.yani belki gelecek senelerdeki olasi bi sampiyonlugu el değiştirdi bizle.baskasinin hakkini calarsan,baskasi da senin hakettigin baska bi sampiyonlugu alir vakti gelince.bu isler böyle

Penaltıyı babel yerine emreye attıranı sorgulamak daha kısa yol bence.. yani oydu buydu şuydu dediğin gibi beşiktaşı 4-1 yensek zaten bitmişti vs vs.. ama 10 dk once penaltıyı gayet iyi kullanan adamı neden değiştirdik? Bu daha onemli bence..
hoca sezon boyunca surekli hata yapti,ayni boku yedi,o penaltiyi attirmasina sasmamak gerek.adama bu sene nazar degdi,odaklanamadi bu manyak cengiz ve apo yuzunden belliki.baska turlu terim bu kadar manyak cikmaz.ki sonda yine nerdeyse sampiyon yapiyodu,bizim hocamizda boyle bi deli.

Allah bize son ana kadar yardim etti ama olmadi.bu sefer yazgimizda yokmus belliki.bjk sampiyon olup sirasini savdi.yani belki gelecek senelerdeki olasi bi sampiyonlugu el değiştirdi bizle.baskasini hakkini calarsan,baskasi da senin hakettigin baska bi sampiyonlugu alir vakti gelince.bu isler böyle
Biz boyle 7'0 lik skorla sampiyon olsak ki yapmisliklari var. Ortaligi inletirlerdi aglayarak. O sezon 5 kere karsilasip hic birinde bizi yenememisler. 1-0 yetecek maca 8-0 bitti diye aglanir mi ya. kendileri o takimi 6-0 yenmisken hemde. Namaglup sampiyon olamadik biz. Bu itleri kudurtan ezen futbol takimi istiyorum.

Biz boyle 7'0 lik skorla sampiyon olsak ki yapmisliklari var. Ortaligi inletirlerdi aglayarak. O sezon 5 kere karsilasip hic birinde bizi yenememisler. 1-0 yetecek maca 8-0 bitti diye aglanir mi ya. kendileri o takimi 6-0 yenmisken hemde. Namaglup sampiyon olamadik biz. Bu itleri kudurtan ezen futbol takimi istiyorum.
Gedson tek basina mal etti bunlari.inşallah seneye hepsini alt edip sampiyon olacagiz ve stadda taraftarimizla kutlayacagiz sampiyonlugu

2017-2018 sezonu gibi baslayip ilk 10 hafta icinde icerdeki olasi bi bjk,fb derbisini ne cuneyte ne de palabiyik gibilerine hic ettirmemeliyiz.icerdeki son 4 fb derbisini berabere bitittirdi adamlar.biraz fazla olmadi mi sizce?

Valla bi an once secim gelsin,hoca sozlesmeyi imzalasin istiyorum.ben kafaca hazirim coktan yeni sezona.ama 1-2 surpriz transfer bekliyorum hazirana kadar.yanilacagimi da sanmiyorum.beklentim mohamed bonservis ve onyekuru.

Muhammed'i cidden istiyorlarsa 20 milyon + 5 milyon bonus + %15 kar

Alpaslan ve Fatih gelirse kotu olmaz. 4 stoper sart. Hatay macinda gorduk stopersizligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt