Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca gomis,goztepeye penaltiyi gol yaptigindan beri su kafada....israr ettim,futbolcu basardi.emrede israr edersem,o da yapar.mustafa da soyle israr edersem bu da olur.her zaman tutmuyo iste.artik görmüştür sanirim

fatih kurucugu ben begenmiyorum.ocaktaki karagumruk bjk macinda notunu aldi benden

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Aanholt
Okay Gedson
Felipe XXX Onyekuru
Mustafa
Luyindama ve Yedlin kalsa da su kadro kurulursa yine cok iyi kadro. Zaten ikisinin yerine daha iyilerini alirsak rahat sampiyon oluruz. Tabi XXX olan 10 numara da iyi olmali.

Muslera
Omar-Mina-Marcao-Ferland Mendy
Taylan
Maddison-Belhanda
Ferran Torres-Mo-Vinicius Junior​

Aytac istendigine gore, sirf bonservisi yok diye takimin coplerle doldurulmasindan zevk aliyoruz demektir. Sonra gidip Fatih Terim'e kiziyoruz bu takimi o kurdu diye. Forum ahaliside Fatih Terim'den iyi is cikarmaz gibi gorunuyor.

Aynen böyle inanılır gibi değil.Senelerdir aynı hatalar yapılıyor.

Sözde taraftar grubu afam olsa alternatif değil ilk 11 e oyuncu istiyoruz diye açıklama yapılırdı gerçekten bizim en büyük sıkıntımız bu transferler.Vu bu tepkiler geç olmadan verilmelidir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu borçlarla Merih, Çağlar geldi de biz mi istemedik.Ligde kendilerini kanıtlamış, bonservisi olmayan yerli oyuncular işte neyine burun kıvırıyoruz.Alpaslan olsaydı Hatay maçında stoperde Gedson oynatma eziyetini izlemezdik.Salih olsaydı açacağı ortalar ile en kötü 3-4 gol atardık

Yahu pes gerçekten..
Hatay maçında stoperde alparslan olsaydıda birşey değişmezdi.
Bizim kaliteli yerlilere ihtiyacımız var.
Bizim ilk önce 11 oyuncularına ihtiyacımız var.

Yeni yönetimin koyacağı para,stad ve forma sponsorluğu,diagnin satışı belkide bireysel spınsorlarla iyi bir meblağ toplayabiliriz.

Bir kereliğine para harcayalım ki bir daha her sene her sene revizyon yapmayalım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt