Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli gitsinde bonservis almasakta olur aynısı falcao içince geçerli babeli ayırıyorum biraz ondan son dönemde verim aldık ama 2-3 milyon euro teklif gelirse yollayalım hemen

Muslera
Yedlin Kaan Marcao van Aanholt
Taylan Gedson
XXXXXX Teixeira Kerem
Mohamed

Yedekler ; Okan, Omar, Alpaslan, Ömer, Aytaç, Emre K, Emre A, Babel, Oğulcan, Halil/Kenan

Şöyle sağlam bir pasör sağ açık bulsak Ghezzal gibi şu kadro rahat şampiyonluğa oynar bence. Kadroyu 8+3'e göre kurdum yedeğe 1 yabancı daha eklenebilir gerçi.

Şu kadro 2.olsun adımı değiştiririm net.

Van aanholt ve Kerem sol kanadı felaket olur,Taylan kaldırmıyor tek başına işte görüyoruz 11 oyuncusu olarak düşünülmemeli

Van aanholt ve Kerem sol kanadı felaket olur,Taylan kaldırmıyor tek başına işte görüyoruz 11 oyuncusu olarak düşünülmemeli
1. olacak zaten renktaş, Stoperler iyi olmadı bir tek oraya daha iyi biri alınırsa çok rahat götürür ligi.

Feghouli'den bonservis bekleyen olduğunu sanmıyorum. O kontrattan çıksak yeter. Para gelecekse Diagne veya Luyindama satışından gelir.

Etebo'lu , sezon boyu sol tarafı Arda , Babel, Akbabanın idare ettiği (Onyekuruyu kısa bir dönem görebildik.) kadro 2. olduysa , o kadro aynı şartlarda çok rahat 2. olur.

Bence de Onye Monaco da yazın antrenmanı yapsın öyle gelsin, bari 3-4 maç iyi oynar böylece

Fener, Maksimovic'e 2,5 milyon €'dan 4 senelik kontrat önermiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt