Arda Yıldırım
Parçalı Üye
- 19 Ağustos 2010
- 3.589
- 1.488
- 1.723
Feghouli gitsinde bonservis almasakta olur aynısı falcao içince geçerli babeli ayırıyorum biraz ondan son dönemde verim aldık ama 2-3 milyon euro teklif gelirse yollayalım hemen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera
Yedlin Kaan Marcao van Aanholt
Taylan Gedson
XXXXXX Teixeira Kerem
Mohamed
Yedekler ; Okan, Omar, Alpaslan, Ömer, Aytaç, Emre K, Emre A, Babel, Oğulcan, Halil/Kenan
Şöyle sağlam bir pasör sağ açık bulsak Ghezzal gibi şu kadro rahat şampiyonluğa oynar bence. Kadroyu 8+3'e göre kurdum yedeğe 1 yabancı daha eklenebilir gerçi.
1. olacak zaten renktaş, Stoperler iyi olmadı bir tek oraya daha iyi biri alınırsa çok rahat götürür ligi.Şu kadro 2.olsun adımı değiştiririm net.
Van aanholt ve Kerem sol kanadı felaket olur,Taylan kaldırmıyor tek başına işte görüyoruz 11 oyuncusu olarak düşünülmemeli
Feghouli'den bonservis bekleyen olduğunu sanmıyorum. O kontrattan çıksak yeter. Para gelecekse Diagne veya Luyindama satışından gelir.
1. olacak zaten renktaş, Stoperler iyi olmadı bir tek oraya daha iyi biri alınırsa çok rahat götürür ligi.
zaten feghouli ancak bonservissiz ve 3 yıllık sözleşme bulunca gider
Etebo'lu , sezon boyu sol tarafı Arda , Babel, Akbabanın idare ettiği (Onyekuruyu kısa bir dönem görebildik.) kadro 2. olduysa , o kadro aynı şartlarda çok rahat 2. olur.Şu kadro 2.olsun adımı değiştiririm net.
Van aanholt ve Kerem sol kanadı felaket olur,Taylan kaldırmıyor tek başına işte görüyoruz 11 oyuncusu olarak düşünülmemeli
Fatih Terim Barcelonadan büyüktürTaştaş geçiyor heralde
Konusunu acmistim forumdaB
popescu, morutandan daha iyi bir izlenim birakti bende. Izledin mi onu hic?
Arda?Gitmesi gerekenler belli.
Falcao
Diagne
Yedlin
Saracchi
Şener
Emre Taşdemir
Linnes
Etebo
Babel
Ömer Bayram
Arda 1 sene daha kalabilir. Emre Akbaba da var. Ama 2 defa ayağını kırdığından dolayı 1 sene daha sözleşme yapılabilir.
Omer haric katiliyorum omer aldigi paraya gore en cok katki saglayan adamGitmesi gerekenler belli.
Falcao
Diagne
Yedlin
Saracchi
Şener
Emre Taşdemir
Linnes
Etebo
Babel
Ömer Bayram