Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merih bu sezon 3 ayı sakat geçirdi. 10 kez sakatlandı neredeyse.

Hakan Ünsal nasıl eskisi gibi döndü yav 2000 sonrası bitik adamın kariyeri.

Nistelrooy'u bilmiyorum kariyerinde de çapraz bağ sakatlığı göremedim zaten.
Nistelrooy, United'a gitmeden 2 sene önce PSV de geçirdi. 99 ya da 2000.
Hakan, yırtıldıktan sonra bizde yarım sezon filan oynadı (tam süreyi hatırlamıyorum 10 yıl filan önceydi sanırsam). Sonra Blackburn yapıp(sakatlığı olmadı ama tutunamadı orada sanırsam) bize geri döndü.
Merih konusunda yakın zamanda diye aklıma geldi ama fazla oynamadı orada haklısın.
Del piero geldi aklıma bir de.

Bu arada bu çapraz bağ sakatlığı konusunu Luyindama sonrası araştırdım.

Bayağı da oyuncuya baktım. Yüksek çoğunluğu eskisi gibi dönememiş özellikle de fiziksel yönü ön planda olanlarda bu durum daha sert. Dönebilenler de sık sakatlanır olmuş.

Yani rasgele ettiğim bir laf değil.
bizimki de dönemedi maalesef.

bence düzelir diyerek kendimizi kandırıyoruz. eskisi gibi hareket edemediği göze çarpıyor.

E2ABjvwX0AIzvmf.webp

Nistelrooy, United'a gitmeden 2 sene önce PSV de geçirdi. 99 ya da 2000.
Hakan, yırtıldıktan sonra bizde yarım sezon filan oynadı (tam süreyi hatırlamıyorum 10 yıl filan önceydi sanırsam). Sonra Blackburn yapıp(sakatlığı olmadı ama tutunamadı orada sanırsam) bize geri döndü.
Merih konusunda yakın zamanda diye aklıma geldi ama fazla oynamadı orada haklısın.
Del piero geldi aklıma bir de.
Nistelrooyunki menisküs olabilir mi? Kayıtlarda öyle geçiyor da. O da kötü sakatlık ama iyi dönmüş.

Hakan ise bitti bence orada işte bir Süper Kupa maçını hatırlıyorum o mevzudan sonra.

Nistelrooyunki menisküs olabilir mi? Kayıtlarda öyle geçiyor da. O da kötü sakatlık ama iyi dönmüş.

Hakan ise bitti bence orada işte bir Süper Kupa maçını hatırlıyorum o mevzudan sonra.
şunu buldum Nistelrooy için: Six players who returned from ACL injuries
Edit ile ekleme:
Defans oyuncusu neredeyse hiç göremedim ama dönen.

Jüpiter Mars ile yan yana gelince şarka bakalım mı ?
4 gun sonra tutulma var.agzindan cikana dikkat et.baskan gibi sacmalama kimseye karsi.yay tutulmasi adami rezil eder.cok hizli haberler yayilacak her alanda.gundem hizli olacak.5 haziran marcao,5 haziran onyekuru.ayni gun dogmuslar.onyekuruda 1 haftaya netlesebilir.halil 10 haziran,gedson haziran 15ten sonra

• Roy Keane. ...
  • Radamel Falcao. ...
  • Zlatan Ibrahimovic. ...
  • Alan Shearer. ...
  • Roberto Baggio. ...
  • Ruud van Nistelrooy. ...
  • Alessandro Del Piero. ...
  • Xavi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt