Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe, Ozan Tufan için 20 milyon euro istiyor.

Trabzonspor, Uğurcan Çakır'dan toplam 30 milyon Euro bonservis geliri bekliyor.

Menajer Necdet Ergezen: "Geçen sezon Sporting Lizbon, Abdülkadir Ömür için Trabzonspor'a 20 milyon Euro teklif etti. Bir başka Avrupa kulübü de aynı teklifte bulundu

Rakamlar belki abartılı ama elindeki futbolcuları geliştirip satamayan ve kaynak oluşturamayan bir tek biz varız.

Sağolsun hocamız ölmüş akbaba ve arda 'ya yeni sözleşme derdinden buralara vakit ayıramiyor
Üstad kaç transfere ihtiyacımız var ?

Burak ince ile ciddi ilgiliymisiz,gala sevgisi bi twite cevap verip silmis.burak incenin fanatik Gsli olduguna dair mesajlar cıktı ayrica

15-20 milyon nasil verecegiz? Gecen yeni yönetim geldigi gibi 280 milyon lira getirmeli demiyorlarmiydi borc icin? Bir de ekstra 150-200 milyonu nasil hemen bulacaklar?

Morutan+felipe anderson +avrupali stoper 20 milyona bitse guzel olur. Oh miss

ÖZEL | Adana Demirspor'un resmi teklif yaptığı 7 futbolcu...

Danny Wellbeck (Forvet)
Gervinho (Forvet)
Balotelli (Başkan açıkladı)
Metehan Mimaroğlu (Orta saha)
Sinisa Sanicanin (Stoper)
Asmir Begovic (Kaleci)
Joe Hart (Kaleci)

Bu sene lige bu leş takımların yükselmemesi gerektiğini çokca kez söylemiştim. :rolleyes:

20210523_181527.webp

ÖZEL | Adana Demirspor'un resmi teklif yaptığı 7 futbolcu...

Danny Wellbeck (Forvet)
Gervinho (Forvet)
Balotelli (Başkan açıkladı)
Metehan Mimaroğlu (Orta saha)
Sinisa Sanicanin (Stoper)
Asmir Begovic (Kaleci)
Joe Hart (Kaleci)
Al işte transfer politikasına bak hepsi gelsin en az yarısı devre arası gider kalan 2 tanesi sakatlık bahanesiyle oynamaz.

Artık yeni yükselen kulüplerin daha doğru yönetilmesi gerekiyor.

Yaşını başını almış adamlara dünya kadar para verip daha sonra kulübü batırıyorlar.

Saracchi cidden adım artırmadı ghezzale..Lig için cok iyi topçu bok atacak degilim ama biraz da bizim ligdeki leş beklerin ekmegini yedi ... Sutuna ortasina birşey yapamazsın da bu herifin bile dribblinglerine engel olamadı çoğu..
Orta açamayan bek bizde iş yapamıyor adam deli dana gibi son çizgiye gidiyor açtığı ortanın 1 tanesi etkili değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt