Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
David luizi kuşlar almaz umarım
giphy.webp

Muslera
Transfer-Luyindama-Marcao-Y.Moreno
Taylan
E.Kılınç-Transfer-Gedson-F.Anderson
Mohamed

2 tane adam akıllı bek + duran topları kullanabilecek skor üretebilen bir orta saha + Olur da Felipe Anderson gibi yetenekli bir adam olursa tadından yenmez

kısmen bile doğru değil, alalım diye bjk öyle açıklama yap demiştir, fişek gibi öne gidip marcaoya geri pas yapmaktan başka bir numarası yok üstelik çok çok acemi

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kismen dogrulugu var renkdas. Hizli vs.. ama istersen buyur oyuncu basligin bak ne demek istedigimi anlarsin. Kesinlikle ve kesinlikle dusunulmemeli. Bir bu digeri de Yedlin. Ama cabuk alma, temposu fena olmayan bir oyuncu tabi son mac haric (tempo). Ayrica pas hatasina degindim.. zeka konusu..

Muslera
Transfer-Luyindama-Marcao-Y.Moreno
Taylan
E.Kılınç-Transfer-Gedson-F.Anderson
Mohamed

2 tane adam akıllı bek + duran topları kullanabilecek skor üretebilen bir orta saha + Olur da Felipe Anderson gibi yetenekli bir adam olursa tadından yenmez
Taylan bu kadroda 11 oynamali dedimde yedege gecmeli. Oraya sert bir kesici lazim

Hey sari sacli,hava yapma.Falinda çıktım,dur kacma.Seninde aklin yatti ama agac yaptin durakta.Hey sari sacli,yan bakma.Nazarim degmez sana.Atesle oynanmaz,cok fazla.Insallah birakma...

Bence Emre Kılınç orta saha olduğundan çok daha iyi bir kanat oyuncusu, hı sağ tarafta yeteri kadar iyi değil ona katılıyorum
Emre sol içte verdiği performansı hiçbir yerde veremez. Bizim takımda kanat oynamak için çok eksiği var ve bu geliştirilecek şeyler değil.

Mesela hız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt