Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Fena yukseldim bunlarin sarkisina ustat. Ne olacak boyle? Ben ki Rock'n Roll a karsi cephe açmış adamım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbiden. kapanan rakip savunmadaki 300 kisinin arasina dalacak bir cengaver istiyoruz.
Eşref Hamamcıoğlu: "Bu kulüp Arda Turan ile çalışmamalı. Galatasaray'ın olmazsa olmaz değerleri var. Buna her konuda uygun futbolcular olması lazım."
Galatasaray’a Arda’nın %1 kadar faydası olmamış adamların ettiği lafa bak yazık.Eşref Hamamcıoğlu: "Bu kulüp Arda Turan ile çalışmamalı. Galatasaray'ın olmazsa olmaz değerleri var. Buna her konuda uygun futbolcular olması lazım."
Sana var mı dediler?
@Murat KaraEşref Hamamcıoğlu: "Bu kulüp Arda Turan ile çalışmamalı. Galatasaray'ın olmazsa olmaz değerleri var. Buna her konuda uygun futbolcular olması lazım."
Üc yil 17. Olsak bu ligde borcumuz kalmazdi heralde
Birak calim atmayi bunu bile yapamiyoruz, en temel seylerden biri verkac ile oyuncu gecmeyi.zaten tiki taka bir nevi verkactan ibaretallah'ını seven çalım atmayı bilen oyuncu alsın
rakibi karşısında görünce topa basıp geri dönen hücumcu izlemekten bıktık.
Burak Elmas Baskan olursa, istediklerin olacak insallahUlan şampiyonlar ligi müziği dinledim. Kesinlikle elemeleri geçip gruplara kalmalıyız. Kime kaç para vermişler beni ilgilendirmez. Morutan filan alıp gelecekler. Bu ffp olayıda bitti. Gitsinler adam alsınlar.