Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.370
- 21.349
- 2.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlaşma falan yok henüz görüşme oldu sadece totodan sallamasınlar
Türkiye'de bir yetenege versen versen 10 milyon TL bonservis verirsin. O da maksimum. Bunlar 3 milyon euronun üstünde istiyor. Olacak is degil.çocuk tip olarak hafif şakiriye benziyor diye keçiören gücü daha telaffuz edemeyeceği dövizin üzerinden para istiyor olacak iş değil yahu
Daha kesin bir şey yok inşallah da olmaz bu iş boş beleş adam ucuz et yahnisi yavan olur@Burkay Altındall üstat hayırlı olsun haber vermiyorsun hiç
Eyvah ki ne eyvahAbdurrahim Albayrak, Fatih Karagümrük'ün başkanı Süleyman Hurma ile birebir görüşerek, Alassane Ndao'yu transfer etmek istediğini bildirdi. [ajansspor]
Ama elden kacirirsak üzülürüz bu çocuk baya baya yetenekli geleceğin Burak Yılmaz'ı şimdilik kanat oynuyor ama bence santrfora evrilince efso olacakçocuk tip olarak hafif şakiriye benziyor diye keçiören gücü daha telaffuz edemeyeceği dövizin üzerinden para istiyor olacak iş değil yahu
8.6 milyon Euro bonservis 53 numaralı forma şimdiden hayırlı olsunAbdurrahim Albayrak, Fatih Karagümrük'ün başkanı Süleyman Hurma ile birebir görüşerek, Alassane Ndao'yu transfer etmek istediğini bildirdi. [ajansspor]
Ulan ben de hayret Abdürrahim Albayrak nasıl bu güne kadar Süleyman Hurma'ya dolandırılmadı daha diyordum. Neyse ki Ndao 'ya kısmetmişAbdurrahim Albayrak, Fatih Karagümrük'ün başkanı Süleyman Hurma ile birebir görüşerek, Alassane Ndao'yu transfer etmek istediğini bildirdi. [ajansspor]
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Masallah dünyada baska sag kanat oyuncusu kalmadi sanki. Yine gidip hic kimsenin bilmedigi birine talip olmuslar.Abdurrahim Albayrak, Fatih Karagümrük'ün başkanı Süleyman Hurma ile birebir görüşerek, Alassane Ndao'yu transfer etmek istediğini bildirdi. [ajansspor]
Karagümrügün 50-100'e getirdigi adamlari 5 milyon eurodan biz aliyoruz. Ne güzel transfer politikasi. Sözlesmesi 6 ay - 1 sene sonra bitecek adamlar icin 2.5 - 4 milyon euro vermisligimiz varken beni hic bir sey sasirtmaz.Ulan ben de hayret Abdürrahim Albayrak nasıl bu güne kadar Süleyman Hurma'ya dolandırılmadı daha diyordum. Neyse ki Ndao 'ya kısmetmiş
8 milyon euro mu rnktşBenden size duyum Halil GS işi bitmeye yakın bonservisi söylemeyeyim çok Ban yenir
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Soyle renktas aliskinizBenden size duyum Halil GS işi bitmeye yakın bonservisi söylemeyeyim çok Ban yenir
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi