Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu: "Fatih Terim, Barış Alper Yılmaz için sezon içinde beni aradı. Aynı zamanda Beşiktaş, Hatayspor ve yurt dışından da arayanlar oldu. 3M€ istiyoruz ama henüz böyle bir teklif yok." (RadyoGol/Berk Sayar)

çocuk tip olarak hafif şakiriye benziyor diye keçiören gücü daha telaffuz edemeyeceği dövizin üzerinden para istiyor olacak iş değil yahu
Türkiye'de bir yetenege versen versen 10 milyon TL bonservis verirsin. O da maksimum. Bunlar 3 milyon euronun üstünde istiyor. Olacak is degil.

Abdurrahim Albayrak, Fatih Karagümrük'ün başkanı Süleyman Hurma ile birebir görüşerek, Alassane Ndao'yu transfer etmek istediğini bildirdi. [ajansspor]
Ulan ben de hayret Abdürrahim Albayrak nasıl bu güne kadar Süleyman Hurma'ya dolandırılmadı daha diyordum. Neyse ki Ndao 'ya kısmetmiş

Abdurrahim Albayrak, Fatih Karagümrük'ün başkanı Süleyman Hurma ile birebir görüşerek, Alassane Ndao'yu transfer etmek istediğini bildirdi. [ajansspor]
Masallah dünyada baska sag kanat oyuncusu kalmadi sanki. Yine gidip hic kimsenin bilmedigi birine talip olmuslar.

Hurma'nin AMKARBAT kaziginin üstünden 10 sene gecti ya simdi yine bir kazik yememiz lazim.

Ulan ben de hayret Abdürrahim Albayrak nasıl bu güne kadar Süleyman Hurma'ya dolandırılmadı daha diyordum. Neyse ki Ndao 'ya kısmetmiş
Karagümrügün 50-100'e getirdigi adamlari 5 milyon eurodan biz aliyoruz. Ne güzel transfer politikasi. Sözlesmesi 6 ay - 1 sene sonra bitecek adamlar icin 2.5 - 4 milyon euro vermisligimiz varken beni hic bir sey sasirtmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt