Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah ben olamadim hocanın evinin önünde o demirlere asilan,cocuklar sesinizi duydum dayanamadim geldim dedigi ben olmadim☹ öldür beni öldür beni,ben zaten ölmüşem de hayde sev beni🥳🥳

Kaan Ayhan varken başka bir stoper bakmak ??
Marcao Kaan Ayhan gayet iyi bir ikili olur .
Fatih kurucuk tayyip sanuc gibi birde genç defans al Alpaslan da var tmm işte
Hem Kaan sağ beki de yedekler .
Luyindama sat gitsin .

Hayır Afrika asıllı bir stopere o paraları vermek aptallık + tecrübeli diip yıllık 3-4 milyon maaş vereceğine böyle çocuklar alınsın en azından aldığın fiyata yada bir tık altına satarsın ama 32-33 yaşında hangi stopere para verirler
Para yok ustat stoper yerine diğer mevkilere para harcamak lazim artik. Anamizin liginde sampiyon olmak icin yildiz stopere ya da bonservisli stopere gerek yok.

Epruyanu mahmut welintonla sampiyon oluyor herifler

Para yok ustat stoper yerine diğer mevkilere para harcamak lazim artik. Anamizin liginde sampiyon olmak icin yildiz stopere ya da bonservisli stopere gerek yok.

Epruyanu mahmut welintonla sampiyon oluyor herifler
Sence bizim hedefimiz lig de şampiyon olmak mı sadece çok yanlış düşünüyorsun öyleyse luyındama'yı kadroda tutar gider Kaan Ayhanı alıp oynatırsın olur biter.

Kaan 3.5
Nelsson 6.5
Moises 2
Gedson 2 kıra + opsiyon
Halil 1 kira + opsiyon
Barış Alper 1
Onyekuru 4
Hakan free
Morutan 8
Onyeka 4
Alparslan free
Aytaç free

32 milyon civarı

Dıagne + Luyındama + Babel totalde 15 hemen hemen

Feghouli Belhanda Falcao Babel gibi kontratlardan çıktığın an mınumum maaş bütçesi 20 milyon düşecek zaten maaş bütçesini biraz aşağıya çekerek aradaki bonservis farkıda kapatılabilir.
Zaten galasevgiside bonservis kazanmadan 15-20 milyon harcanılabilir demişti. Düşecek maaşlar + yeni gelecek sponsorluk stadyum isim hakkı anlaşmaları ile bu açık çok rahat kapatılır ve önümüzdeki 5 senenin temeli atılır böyle olursa.

Sence bizim hedefimiz lig de şampiyon olmak mı sadece çok yanlış düşünüyorsun öyleyse luyındama'yı kadroda tutar gider Kaan Ayhanı alıp oynatırsın olur biter.
2 senedir şampiyon olamıyorum tabi ki de ilk hedef süper lig şampiyonluğu olmalı. Hem en son Avrupada ne zaman maç kazanmışız üstat haberin var mı? Gol atabildik diye semaya doğru bağırıyordu hocamız en son.

Para yok borçlar çok. Elde avuçta ne varsa doğru ve akılcı şekilde harcanmalı. Para harcanmasın hedef küçültülsün de demiyorum ben
Stopere yüksek para harcamayalım daha doğru hamleler yapalım diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt