- 2 Temmuz 2011
- 140.030
- 60.166
- 5.628
Baska terim gifi bulamadim.affetGoooolllllllll
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baska terim gifi bulamadim.affetGoooolllllllll
Katilmiyorumbeleş vida'ya yıllık 3.5 vermektense luyindama'ya 8 verip 1'e oynatmak en iyisi.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Stopere yuksek bonservis vermek= MALLIK
bilgiye açızAllah aşkına bari ilk kez gördüğümüz hesapları atmayın şuraya
Bilgi kirliliğinden geçilmiyor ortalık sonra
Atavratbaroşa guvenmiyor musunAllah aşkına bari ilk kez gördüğümüz hesapları atmayın şuraya
Bilgi kirliliğinden geçilmiyor ortalık sonra
Para yok ustat stoper yerine diğer mevkilere para harcamak lazim artik. Anamizin liginde sampiyon olmak icin yildiz stopere ya da bonservisli stopere gerek yok.Hayır Afrika asıllı bir stopere o paraları vermek aptallık + tecrübeli diip yıllık 3-4 milyon maaş vereceğine böyle çocuklar alınsın en azından aldığın fiyata yada bir tık altına satarsın ama 32-33 yaşında hangi stopere para verirler
Sence bizim hedefimiz lig de şampiyon olmak mı sadece çok yanlış düşünüyorsun öyleyse luyındama'yı kadroda tutar gider Kaan Ayhanı alıp oynatırsın olur biter.Para yok ustat stoper yerine diğer mevkilere para harcamak lazim artik. Anamizin liginde sampiyon olmak icin yildiz stopere ya da bonservisli stopere gerek yok.
Epruyanu mahmut welintonla sampiyon oluyor herifler
Rumen suleyman hurma*5Bu Becali necidir, kimlerden neden zor oyuncu almak ondan falan
birisi anlatabilirmi
2 senedir şampiyon olamıyorum tabi ki de ilk hedef süper lig şampiyonluğu olmalı. Hem en son Avrupada ne zaman maç kazanmışız üstat haberin var mı? Gol atabildik diye semaya doğru bağırıyordu hocamız en son.Sence bizim hedefimiz lig de şampiyon olmak mı sadece çok yanlış düşünüyorsun öyleyse luyındama'yı kadroda tutar gider Kaan Ayhanı alıp oynatırsın olur biter.
Yalandır geleceğini düşünüp sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ligin en efsane stoperlerinden olur tarzı fenerde eskiden hogh vardı onun gibi oyun kurulumunda ve hava topu çok iyi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi