Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruno labbadia mesela burda burun kıvıran çıkar mutlaka şampiyonluk adaylarında çalışmadi diye bana kalırsa taktik anlayışı çok iyi geçen sene ki ruhsuzlar ordusu kalacaksa Felix magath gelsin analarını bellesin

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Magath aysalın prensiydi. Fatih hoca olmazsa çok büyük ihtimal o dönem o gelecekti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lambada puşt ciktigina gore lambalari kapatabiliriz

yazmıştım yeniden yazıyorum

her iki bek ve Ofansif ortasaha için Brezilyalı oyuncular getirmek lazım...

Marianonun o oyununu çok özledim...Marcelo boşa çıkıyor...hemen almak lazım ve lider oyuncuda almış oluruz...Solda Marcelo sağdaysa bir tane genç Brezilyalı ile çok iyi iki bekimiz olur...10 veya 8 numara içinde Paulinho düşünülür mesela...bu ligin tozunu atar....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Lambada gibi heriflerin çükü kesilmeli.çüksuz herifler de floryaya girmemeli.

yazmıştım yeniden yazıyorum

her iki bek ve Ofansif ortasaha için Brezilyalı oyuncular getirmek lazım...

Marianonun o oyununu çok özledim...Marcelo boşa çıkıyor...hemen almak lazım ve lider oyuncuda almış oluruz...Solda Marcelo sağdaysa bir tane genç Brezilyalı ile çok iyi iki bekimiz olur...10 veya 8 numara içinde Paulinho düşünülür mesela...bu ligin tozunu atar....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Mayke - Oyuncu profili 2021 yenı mariano'muz olur.

Reis bizim yerlilere hangi yabancıyı getirsen beğenmezlet ki. Sert birini getirsen bu sefer sabote ederler orta halli birini getirsen kendilerine benzetirler
Otorite önemli reis bizim ülke futbolunda Felix magath ayarında da olmasında bir böyle tedirgin olmaları lazım bir de antrenmanlar sert olmalı ayak tenisi haberi görmekten gına geldi

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

rusyaya baktım şimdi ilk 4teki takımların hepsinde genç hocalar var
en yaşlıları rui vitorya o da 51 geçen hafta imzalamıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt