Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.837
- 19.440
- 2.193
Verin anasını satayım Aytaç'a Alpaslan'a Akbaba'ya kapıdan geçip selam veren vatandaşa da verin bir 7-8 mil.TL ayıptır günahtır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Glasnerin oyun tarzı bizi tatmin etmez bu ülkede şampiyon olup oynattığı oyun yüzünden Lucescu gönderildi Clement bruggeden ayrılmaz fischerde yanlış bilmiyorsam sportif direktör olarak devam ediyor kariyerineOliver glasner, urs fischer, philippe clement bunlardan birisini isterdim. Özellikle clement
Zagrebin hocası vardı bjelica o nasıl olur. Adam osijekle 2. bitirmiş bu sefer de ligiAlman Ligi'nde aktif çalışan adamı getiremezsin union Berlin karsluhe de falan değilse
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bruno labbadia mesela burda burun kıvıran çıkar mutlaka şampiyonluk adaylarında çalışmadi diye bana kalırsa taktik anlayışı çok iyi geçen sene ki ruhsuzlar ordusu kalacaksa Felix magath gelsin analarını bellesin
Bizim takıma böyle ana bacı karı sevecek hoca lazım biraz tedirgin olsunlar hepsi gevşek gevşek geziyorLabbadia milletin karısına sarkan herif değil mi
Bende öyle biliyorum. Tam fenere layık hocaLabbadia milletin karısına sarkan herif değil mi
Bjelica iyi hocada yumuşak bir tarzı var bizim yerli babalar onu zil takıp dansöz edip oynatırZagrebin hocası vardı bjelica o nasıl olur. Adam osijekle 2. bitirmiş bu sefer de ligi
Olur mu yav öyle şeyBizim takıma böyle ana bacı karı sevecek hoca lazım biraz tedirgin olsunlar hepsi gevşek gevşek geziyor
Keske clement olsa dedigin gıbı bu çöplüğe gelmez.Glasnerin oyun tarzı bizi tatmin etmez bu ülkede şampiyon olup oynattığı oyun yüzünden Lucescu gönderildi Clement bruggeden ayrılmaz fischerde yanlış bilmiyorsam sportif direktör olarak devam ediyor kariyerine
Reis bizim yerlilere hangi yabancıyı getirsen beğenmezlet ki. Sert birini getirsen bu sefer sabote ederler orta halli birini getirsen kendilerine benzetirlerBjelica iyi hocada yumuşak bir tarzı var bizim yerli babalar onu zil takıp dansöz edip oynatır
Abi işin esprisi o da hocalık olarak çok iyi harbiden bir de Avrupalı düşünmek lazım öyle olmasa courtois Terry gigs aforoz edilmeliOlur mu yav öyle şey
O adama kimse iş vermemeli bundan sonra.
Sana göre zaten floryayi kebapçı yapmamız lazım tek kişi çalıştırır bu sayedeLambada gibi heriflerin çükü kesilmeli.çüksuz herifler de floryaya girmemeli.
Mayke - Oyuncu profili 2021 yenı mariano'muz olur.yazmıştım yeniden yazıyorum
her iki bek ve Ofansif ortasaha için Brezilyalı oyuncular getirmek lazım...
Marianonun o oyununu çok özledim...Marcelo boşa çıkıyor...hemen almak lazım ve lider oyuncuda almış oluruz...Solda Marcelo sağdaysa bir tane genç Brezilyalı ile çok iyi iki bekimiz olur...10 veya 8 numara içinde Paulinho düşünülür mesela...bu ligin tozunu atar....
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Otorite önemli reis bizim ülke futbolunda Felix magath ayarında da olmasında bir böyle tedirgin olmaları lazım bir de antrenmanlar sert olmalı ayak tenisi haberi görmekten gına geldiReis bizim yerlilere hangi yabancıyı getirsen beğenmezlet ki. Sert birini getirsen bu sefer sabote ederler orta halli birini getirsen kendilerine benzetirler![]()
Kebapçı dovenler çalıştırabilir.lambada gibiler uzak dursun.biz şerefli bi aileyiz.Sana göre zaten floryayi kebapçı yapmamız lazım tek kişi çalıştırır bu sayede
müthiş hızlı biri diye biliyordum o ise...Mayke - Oyuncu profili 2021 yenı mariano'muz olur.