Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru çok hızlı bunu inkar edecek hiç kimse yok. Ama bu adamın oynn zekası gelişmiyor geriye gidiyor bu bir. İkincisi Onyekuru açık alan oyuncusu. Yani rakibin de ortam sağlaması lazım. 5'li savunmaya, çakılı savunmalara karşı Onyekuru bişey yapamıyor. Bize karşı kim açık oynar? Asıl soru bu. Bu ligde bize karşı açık oynayacak 4-5 takım var. Onyekuru ligi tanıyor evet ama ligdeki takımlar da Onyekuru'yu artık tanıyor ilk geldiği sezondaki gibi değil. Bana göre Onyekuru alınabilir ama ısrar edilmesi gereken bir isim olduğunu düşünmüyorum. Bruma da hızlıydı Garry de. Onlar da gitti. Onyekuru gider yerine yine hızlı biri bulunur bence. Piyasada bulunmaz hint kumaşı değil.

Onyekuru ile ilgili en korkunc klişelerden biri "Açık alan oyuncusu" lafi.

Cunku veriler oyle degil.

Geldiginde Gaziantep FK macinda adamlar kapali oynamadi mi bize? En ufak bosluk bulamadan ilk yari bitti.

Kim 3 puani getirdi? "Açık alan topçusu" Onyekuru !

Ya biz o girmese kume dusmus denizliyi yenemiyorduk girdi de bir penalti aldirdi bir de asist yapti. Oyle son maca sampiyonluk ihtimali ile girdik.

FT sonradan ileri ikilide bu sezon oynatmaya kalkti adami, bitirdi. Bitmis hali ile kac penalti aldirdi.

Sorun şu biz FT nin yan pas , geri pas uyusuk futbolu ile bu adamdan alacagimiz faydayi dusuruyoruz.

Kapali savunmaya da cok etkili bir.adam Onyekuru. Yeterki:

1. GS in oynamasi gerektigi gibi dikine oyna
2. Bir iki tane dikine pas atabilecek oyuncun olsun
3. Onyekuruyu kanatta yuzu rakip kaleye dönük oynat, inat edip sirti donuk ileri ikilide oynatma.

Ben fb ve bjk yerinde olsam 11 inde Monaconun kapisinin onunde yatarim. Gun isidiginda GS dan para gelmemisse basar parayi alirim 5-6 neyse.

23 yasinda oyle major etkisi olan bir adami Turkiyeye para verseniz bile getiremezsiniz.

Misal herkesin bayilip bittigi Gedsonu alsaniza 5 milyona veriyorlar mi? Gedson kim ? Ligi sifir gol, 3 asistle tamamlamis 8 numara!!

Ama Onyekuru tu kaka!!

Son düzenleme:
Onyekuru için 4.3 milyon risk bile değildir bu paranın hakkını her türlü verir .. 6 ay yatmış adam şu haliyle bile katkı sağladı ki sadece bitiriciligi konusunda biraz daha iyi olsa yarım sezonda net 10 golü vardi..Dar alanda sıkıntı yaşadığı doğrudur ama orada bile elle tutulur bir yanı var çok rahat penalti alabilmesi..
Takımla yaz kampı geçirip düzenli oynatilirsa golü asisti penaltısı derken sezonluk 15-20 gol katkısı cepte diyebiliriz..

10 numara
Türk
Falcao'nun yarısı
1622618467614.webp

Onyekuru ile ilgili en korkinc kliselerden biri "Açık alan oyuncusu" lafi.

Cunku veriler oyle degil.

Geldiginde Gaziantep FK macinda adamlar kapali oynamadi mi bize? En ufak bosluk bulamadan ilk yari bitti.

Kim 3 puani getirdi? "Açık alan topçusu" Onyekuru !

Ya biz o girmese kume dusmus denizliyi yenemiyorduk girdi de bir penalti aldirdi bir de asist yapti. Oyle son maca sampiyonluk ihtimali ile girdik.

FT sonradan ileri ikilide bu sezon oynatmaya kalkti adami, bitirdi. Bitmis hali ile kac penalti aldirdi.

Sorun şu biz FT nin yan pas , geri pas uyusuk futbolu ile bu adamdan alacagimiz faydayi dusuruyoruz.

Kapali savunmaya da cok etkili bir.adam Onyekuru. Yeterki:

1. GS in oynamasi gerektigi gibi dikine oyna
2. Bir iki tane dikine pas atabilecek oyuncun olsun
3. Onyekuruyu kanatta yuzu rakip kaleye dönük oynat, inat edip sirti donuk ileri ikilide oynatma.

Ben fb ve bjk yerinde olsam 11 inde Monaconun kapisinin onunde yatarim. Gun isidiginda GS dan para gelmemisse basar parayi alirim 5-6 neyse.

23 yasinda oyle major etkisi olan bir adami Turkiyeye para verseniz bile getiremezsiniz.

Misal herkesin bayilip bittigi Gedsonu alsaniza 5 milyona veriyorlar mi? Gedson kim ? Ligi sifir gol, 3 asistle tamamlamis 8 numara!!

Ama Onyekuru tu kaka!!
Bahsettiğin özellikler Onyekuru'ya has özellikler değil her hızlı adamın yapacağı şeyler ki yapıldı geçmişte yine Garry ve Bruma tarafından. Ayrıca evet yine söylüyorum açık alan oyuncusu Onyekuru.
Onyekuru faydasız alınmasın tu kaka demiyorum sadece bulunmaz hint kumaşı değil bu adam diyorum. Onyekuru dünya yıldızı da olmayacak bu saatten sonra. O giderse yine biri bulunur.

Bahsettiğin ligi 0 gol 3 asistle bitiren Gedson'a gelince, gedson olmasaydı ligi belki de 6-7 hafta kala tamamen bitirmiş olacaktın.

Hakan Çalhanoğlu bir çok büyük takım tarafından istenirken gelmez diye düşünüyorum,gelirse çok büyük iş olur

Bahsettiğin özellikler Onyekuru'ya has özellikler değil her hızlı adamın yapacağı şeyler ki yapıldı geçmişte yine Garry ve Bruma tarafından. Ayrıca evet yine söylüyorum açık alan oyuncusu Onyekuru.
Onyekuru faydasız alınmasın tu kaka demiyorum sadece bulunmaz hint kumaşı değil bu adam diyorum. Onyekuru dünya yıldızı da olmayacak bu saatten sonra. O giderse yine biri bulunur.

Bahsettiğin ligi 0 gol 3 asistle bitiren Gedson'a gelince, gedson olmasaydı ligi belki de 6-7 hafta kala tamamen bitirmiş olacaktın.

Onye olmasa lig 2. Yarinin ilk maci Gaziantep fk karsisinda bitiyordu, gedsona kalmazdi.

birde Sardana filan laf atıyorlar, içip içip açıklama yapmayın be, bizim AJANShaber bile daha az palavra atıyor
Şardan çıkıp tek kelime etmediği sürece , laf yemeye devam eder.

Çıkıp Albayrak'ın gölge başkan olmadığını , Cengiz yönetiminden farklı olacağını ispat etmeli.

Transfer nöbetinden çok başkan nöbeti tutmak gerek bu birkaç hafta, oyuncu işi yeni başkan gelene kadar rafa kalkar yeni başkan gelir gelmez de hurra oyuncu transfer işine girebilir mi orası belirsiz önce bir koltuğa oturacak hesap kitap işlerine bir bakacak, Fatih terim'le 3 yıllık sözleşme imzalayacak ya da yeni teknik direktörü falan belirleyecek, stadın çimlerini yapacak isim hakkı sponsorluk işini halledecek derken bir zaman geçer yapılacak çok iş var Galatasaray'da bunları bilerek gelen gece gündüz şevkle çalışacak biri olmalı

Son düzenleme:
Şardan çıkıp tek kelime etmediği sürece , laf yemeye devam eder.

Çıkıp Albayrak'ın gölge başkan olmadığını , Cengiz yönetiminden farklı olacağını ispat etmeli.
böyle sacma sapan palavralar atacaksa, hic birsey söylemesin daha iyi

sardan yilarin adami, burak, esref filan hepsi onun altında secime girmiş, kukla tipi yok.

bir kanser hastasına hakaret düzen fatih'e niye inanayım ? adamin amacı belli zaten

bu arada cengiz yönetimi son kulvarda sivadi (hoca ile) ama bosuna 6 aday cikmiyor, bankalar anlasmasi ile kulube yapilandirma altinda yeni hayat kati, onun yüzünden metin bey gibileri yok sunu alacagiz yok bunu alacagiz diye zirvaliyor, bak bakalim ffp bitmese bunlari duyabilirmisin.

Onye olmasa lig 2. Yarinin ilk maci Gaziantep fk karsisinda bitiyordu, gedsona kalmazdi.
Bruma da geldiğinde Beşiktaş derbisinde orta sahadan alıp yara yara gidip golü atmıştı, Hızı sayesinde. Şu an bruma'dan bahseden var mı? yok.
Gary, gomis ile birlikte ligi donunda salladı. yeni malatyada en erken gollerden birinin atılmasını sağladı. Hızı sayesinde. Şu an gary gelsin diyen var mı? yok.
Antebi yenerken de Onyekuru topu alıp messivari hareketlerle gol atmadı. Oyuna giren Kerem vardı Halil vardı beğenmesem de Babel vardı. İyi pas aldı. Üstelik o maçta Onyekuru sol kanat gibi içeri girip gol atmadı senin şikayet ettiğin düzende ileri uçta oynayarak gol attı iyi hatırla 2 gol de nerdeyse altı pastan atıldı. Ayrıca antep maçında ilk yarıda 3 tane ofsayt yüzünden sayılmayan golümüz vardı.

Demem o ki bi oyuncuya bu kadar bağlanmaya gerek yok. Hızlı oyuncu bulanamayana bir şey değil Beşiktaş buldu Fener buldu biz mi bulamicaz?

gedson seneye kalırsa alanya kupa maçı gibi 10 numaraya yakın oynamalı. zaten orda fark yaratan bi herif getiremeyiz, belki banega gibi beleşten bir 8 numara düşürebilirler. yoksa gene gol atmak dışında bir şey üretemeyen kanatlara, boş kaleye gol atmaktan başka bir şey yapamayan kazma santraforlara muhtaç kalırız.

gedson seneye kalırsa alanya kupa maçı gibi 10 numaraya yakın oynamalı. zaten orda fark yaratan bi herif getiremeyiz, belki banega gibi beleşten bir 8 numara düşürebilirler. yoksa gene gol atmak dışında bir şey üretemeyen kanatlara, boş kaleye gol atmaktan başka bir şey yapamayan kazma santraforlara muhtaç kalırız.

bırak gedsonu

fonseca gidiyor fonseca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt