Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni yönetim, hoca problemi, transfer çıkmazı derken birde başımıza yabancı sınırı çıktı.
Herkes yerlilere hücum edecek biz yeni yönetim seçilene kadar transfer de yapamayacağız, hemde sezonu erken açacağız. Felaket bir sezon bekliyor bizi.

Alınabilecek yani gücümüzün yeteceği en mantıklı yerliler: Kaan Ayhan, Umut Meraş ve Halil Dervişoğlu.

Hakan Çalhanoğlu hayal zaten imkansız. Gelirse de çok çok büyük paralar vermek zorunda kalacağız.

Bildiğim kadarıyla bu sistemde Mesut, İlkay, Suat Serdar gibi adamlarda yabancı sayılıyor. Sadece Milli Takımında oynayabilenler yerli sayılıyor.

Bir ihtimal orta saha için Orkun Kürkçü olabilir ama yabancılarda mal değil TFF'nin bu kararını görünce elindeki Türk oyunculara çok fazla para isteyecekler. Gelen oyuncularda çok fazla maaş isteyecek.

Yıl olmuş 2021 hala yerli yabancı sınırı tartışması yapıyoruz. Allah belasını versin böyle düzenin.

Vizyoner Alman hocalarımız başka bahara kaldı. :) Çalhanoğlu+Kaan paketi kısa vaade için mevzuyu çözer.

Kaan Ayhan, Kenan Karaman, Hakan Çalhanoğlu, Umut Meraş, Halil Dervişoğlu net olarak alınmalı takıma. Ayrıca bir tane de yerli sağ bek bulmamız lazım yedek için. Salih'i elden kaçırmasak o da rotasyonda çok iyi olurdu fakat kaçırdık maalesef. Şimdi parayı yerliye yatırmamız gerekiyor bir tık. Taylan, Aytaç, Alpaslan, Kılınç, Kerem, Oğulcan, Arda, Akbaba, Ömer de var elimizde zaten. Bu tarz geniş bir yerli rotasyonuna bence sınır gelmese bile ihtiyaç vardı artık %100 ihtiyaç var. Ayrıca Yunus, Emin, Işık Kaan gibi birçok kiralık giden altyapı oyuncusunun da durumlarına bakılmalı. Yabancı alacaksak genç, tecrübeli kaliteli oyuncuların peşine düşmeliyiz.

Kaan’ın bonservisi artmıştır şimdi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hakan transferi için ümitlenen var mı gerçekten? :asd:

En az 5 milyon euro imza parası + min. 3 milyon euro maaş ister. Aslında daha fazla ister de neyse...

Şu kurlarda zaten böyle paraları veremeyiz. Hadi diyelim her şey istediğimiz gibi oldu Hakan geldi.

5 maç sonra bunun mevkisi neresi, sol kanat mı 10 numara mı, vitaminsiz, çöp diye lakaplar takıp doğduğu topraklara geri yollarız.

Şimdi gider Halil Akpınara 5 milyon euro gömeriz.

Bizim gelecek oyunculardan çok kesin göndermemiz gereken yabancılar var.

Falcao, Feghouli ve Babel'den kesinlikle kurtulmamız lazım. Bu üç andaval gitmeden bütçe rahatlamaz.

Bir şey soracağım şimdi bu yıl 8+6 uygulanacak ya ben bu +6'yı yedek kulübesine alabiliyor muyum?

Yani atıyorum 11'de Donk başladı sakatlandı yerine Luyindama'yı sokabiliyor muyum?

Yoksa bu +6 tribüne mi çıkıyor? Öyle bir şey varsa saçmalık üstüne saçmalık olur.

Muslera
Mert Kaan Marcao Moreno
Taylan Gedson
Hagi Teixeira Kerem
Mostafa

TD: Didier DROGBA

Var bi hayalimiz.​

Cagne 8 milyon
Luyindama 8 milyon
14 biz koysak
Kaan
Okay
Hakan
Halil
Umut
Cengiz
Şu havuzdan 2 kisi alsak yeter.

Bu karar iki haftaya değişir,bende alinti yaparim.

Kaan ayhan,halil ve yerli sagbek ya da solbek elzem olan.

Hakan transferi için ümitlenen var mı gerçekten? :asd:

En az 5 milyon euro imza parası + min. 3 milyon euro maaş ister. Aslında daha fazla ister de neyse...

Şu kurlarda zaten böyle paraları veremeyiz. Hadi diyelim her şey istediğimiz gibi oldu Hakan geldi.

5 maç sonra bunun mevkisi neresi, sol kanat mı 10 numara mı, vitaminsiz, çöp diye lakaplar takıp doğduğu topraklara geri yollarız.
Sağlamasını yapmış oluruz bakarız ne kadar GALATASARAY'lı tüm tv kanallarında ben GALATASARAY'lıyım oynamak çok isterim bir gün gelicem edicem demekle değil bu iş fedakarlıkla olur 4 yıllık 3€ dan imzalar gelip oynarsa oynar yoksa çıkıp boşa algı popülizm yapmasın. Sırf duran toptan katkı verir bu adam 100 kornerde 1 gol atabilen, 1000 frikikten 1 gol bile atamayan duran top özürlü takımımızdan bahsediyoruz.

8+6 muhabbetinden şu an 11'i hak eden iki yerli var.

Biri Kerem diğeri Taylan. 3. birini daha bulmamız lazım. Mevki olarak stoper en uygun yer. Yani Kaan Ayhan çok çok iyi hamle olur.

İlk yılı böyle atlatabiliriz. Emre Kılınç, Aytaç ve Alpaslan'da yukarıdaki 3 yerlimizi çok iyi yedekler.

Sağlamasını yapmış oluruz bakarız ne kadar GALATASARAY'lı tüm tv kanallarında ben GALATASARAY'lıyım oynamak çok isterim bir gün gelicem edicem demekle değil bu iş fedakarlıkla olur 4 yıllık 3€ dan imzalar gelip oynarsa oynar yoksa çıkıp boşa algı popülizm yapmasın.

Millet neler neler diyor sonra gidip ezeli rakibinde top oynuyor.

Eskidendi şöyle Galatasaraylıyım böyle bilmem neyim... Artık futbol ayrı bir boyutta. O açıklamalara inanları görmek beni üzüyor.

Mesela Kaan'da Galatasaraylı ama fb 3 milyon versin gider koşarak oynar orada.

Millet neler neler diyor sonra gidip ezeli rakibinde top oynuyor.

Eskidendi şöyle Galatasaraylıyım böyle bilmem neyim... Artık futbol ayrı bir boyutta. O açıklamalara inanları görmek beni üzüyor.
Bu adam o dedi bu dedi değil gayet ciddi açık açık GALATASARAY'lıyım dedi, kıvırarak değil üstelik öyle aç sefilde değil, ben inanıyorum gelecek ve sırf duran toptan ortalığın anasını avradını ..... !

Bu adam o dedi bu dedi değil gayet ciddi açık açık GALATASARAY'lıyım dedi, kıvırarak değil üstelik öyle aç sefilde değil, ben inanıyorum gelecek ve sırf duran toptan ortalığın anasını avradını ..... !

Eyvallah ne diyeyim, iyi uykular tatlı rüyalar...

EkJ_26KXYAEnzSV.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt