Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 6.045
- 7.622
- 1.918
fatih öztürk,şener,linnes,ozornwafor,saracchi,emre taşdemir,etebo,feghouli,falcao kapı dışarı edilmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiç bi mevkide mutlu etme ihtimali kalmadı o dubanın.Kalirsa mutlu etme ihtimali var
sadece bu ikisi limitin anasını belliyor ve sezonun yarısında yoklar.O iki işe yaramazı gönderip yıllık 2 milyon eurodan kemik gibi 4 topçu alıp gelirsin.
ŞL elemesi ilk maç 11'miz sandımfatih öztürk,şener,linnes,ozornwafor,saracchi,emre taşdemir,etebo,feghouli,falcao kapı dışarı edilmeli.
Acil şekilde kurtulmalıyız üstadhiç bi mevkide mutlu etme ihtimali kalmadı o dubanın.
sadece bu ikisi limitin anasını belliyor ve sezonun yarısında yoklar.
Kimmiş bu sol bek bugün pek bakamadım haberlereSol bek %100 diyelim. Ilk elemeye en kotu 6 8 tamamlanmis sekilde cikalim
çoğunluk wendell diyo anladığım kadarıylaKimmiş bu sol bek bugün pek bakamadım haberlere
Avrupa şampiyonasına bağlı. 2 hafta da olsa izin yaparlar diye düşünüyorumBu arada kerem taylan falanda mı olmicak bu cl eleme maçlarında yoksa oynicaklar mı
20 Haziran'da elenebiliriz sanırım. Öyle olursa yetişirlerBu arada kerem taylan falanda mı olmicak bu cl eleme maçlarında yoksa oynicaklar mı
Açıkçası hiç izlemedim izlediysem de aklımda kalmamışçoğunluk wendell diyo anladığım kadarıyla
Tellesi andiriyorAçıkçası hiç izlemedim izlediysem de aklımda kalmamıştarz olarak benzetebileceğimiz birisi var mı
Bu dediklerine sen inandın mi renktas ön eleme maçında sol bek Ömer Bayram 6 numara Taylan 8 de Emre Kılınç çıkacak buna yüzde yüz eminimSol bek %100 diyelim. Ilk elemeye en kotu 6 8 tamamlanmis sekilde cikalim
Zor o zaman ya çıkarız gruptan muhtemelen20 Haziran'da elenebiliriz sanırım. Öyle olursa yetişirler
Emre Kılınç yine okey gibi ya Akbaba çıkarsaBu dediklerine sen inandın mi renktas ön eleme maçında sol bek Ömer Bayram 6 numara Taylan 8 de Emre Kılınç çıkacak buna yüzde yüz eminim
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
buna yakın kadrolarla oynadık bu sene sürpriz olmazŞL elemesi ilk maç 11'miz sandım
Elenicez zaten çok kasma renktas Avrupa ligine gitsek yeterEmre Kılınç yine okey gibi ya Akbaba çıkarsa![]()
Bu sezon bjk olurbu sene patates oluruz hoca yine iyi idare etti de o bile bu seneyi şeapamaz artık bu kadarı da fazla