- 21 Ocak 2010
- 73.061
- 51.461
- 5.003
tecrubeli 6nin alternatifi florentino ise,gedson dışındakiler morutan ve aribo olmali.sag öndeki felipe anderson mu?duran top meziyeti olan kim var?towsend mi?
kim yapıyor ya bu görüşmeleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tecrubeli 6nin alternatifi florentino ise,gedson dışındakiler morutan ve aribo olmali.sag öndeki felipe anderson mu?duran top meziyeti olan kim var?towsend mi?
Hayri Cund ve ben.hayri reis laxalti getirmeye çalışıyo, murhani araya sokup engelleyecegim bu transferi.kim yapıyor ya bu görüşmeleri
kim yapıyor ya bu görüşmeleri
Amaan reis sanki parayla mı geçen sene 1.5 mil.€ bonservis gelirimiz varken Moder'i Kamil Jozwiak'ı filan istiyorduk
Bir de bu transferleri kim yürütüyor 10 gün sonra takımın başında olmayacak yönetim mi ? hem adı geçen oyuncuları yola devam edip etmeyeceği belli olmayan Fatih Terim 'in listesiyle mi belirlemişler ?Moder aciklama yapti burada kalacam ayrilmak istemiyorum diye, 1 ay sonra bi baktik transfer oldu herif, çok ilginc bi dönemdi o.
Bahsedilen rakamlar cok ciddi maddi yük. Gelen oyuncu istedigi kdr potansiyelli olsun. Çürütüp çöp yaparsak (Luyindama gibi) kulup gercekten batar. Birileri bu transfer islerini yurutenlere 1 euronun 10,5 tl oldugunu hatirlatmali. Oyuncu satsak bile 1 oyuncuya 10 Milyon vermek çok ciddi sorumluluk. 105 milyon yapiyor yaw.
rumenlerden de uzak durmak lzm bu dönem.
bu iste bi tuhaflık varOmar kaza geçirdi linnes şener falan vardı hoca bunlarla olmaz dedi Pl’nin çöpü bile bunlardan iyidir dedi aldı ama geldiğimiz noktada Şener bile yedlin’den iyi bek maalesef
Hayır bir de şöyle bişey var reis Omar sezon başı hazırlıklarına katılacak deniliyordu iyileştiğine dair kesin bir açıklama var mı ? hani Mayıs ayında benim hatırladığım kadarıyla çok iyiye gidiyor son bir operasyon daha geçirmesi gerek deniliyordu 1 ay içinde operasyon başarıyla gerçekleşip iyileşti de Temmuz ayında oynayacağımız maçlara hazır hale mi geldi ?Yedlin 4'lüde olmayacak o kesin. Yine de yarım sezon ile asılacak oyuncu değil bence. Arkayı toplayan bir üçlü blok olsa verimli olabilir. Dünyanın en iyisi bile kötü düzende berbat gözükür. En kötü dediğin oyuncu iyi düzende parlar. Hocalık zaten bunu yapmaktır.
Ne istediklerini kendileride bilmiyor ki kafalarına ne gelirse yazıyorlar laf olsun diye.Ne istiyorsunuz olm siz
Kimse yönetmesin mi transferi
Görüşüyorlar işte, seçim olmadan kimse alınmaz zaten beleş yerliler dışında.
Moder'i geçin Coulibaly alınabildi mi geçen sene? 1.9 milyon euroya transfer oldu.
Hayır bir de şöyle bişey var reis Omar sezon başı hazırlıklarına katılacak deniliyordu iyileştiğine dair kesin bir açıklama var mı ? hani Mayıs ayında benim hatırladığım kadarıyla çok iyiye gidiyor son bir operasyon daha geçirmesi gerek deniliyordu 1 ay içinde operasyon başarıyla gerçekleşip iyileşti de Temmuz ayında oynayacağımız maçlara hazır hale mi geldi ?
Hocamız veto etmelibu morenoyu betislilere sordum herif rezaletmiş yav. sırtımda türkiyeye taşırım diyenler, müthiş bi tiktokçu aldınız diyenler gırla
inş yatar bu adam
bu morenoyu betislilere sordum herif rezaletmiş yav. sırtımda türkiyeye taşırım diyenler, müthiş bi tiktokçu aldınız diyenler gırla
inş yatar bu adam