Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kim yapıyor ya bu görüşmeleri
EDkusivWwAINF3j.webp

Amaan reis sanki parayla mı geçen sene 1.5 mil.€ bonservis gelirimiz varken Moder'i Kamil Jozwiak'ı filan istiyorduk

Moder aciklama yapti burada kalacam ayrilmak istemiyorum diye, 1 ay sonra bi baktik transfer oldu herif, çok ilginc bi dönemdi o.

Bahsedilen rakamlar cok ciddi maddi yük. Gelen oyuncu istedigi kdr potansiyelli olsun. Çürütüp çöp yaparsak (Luyindama gibi) kulup gercekten batar. Birileri bu transfer islerini yurutenlere 1 euronun 10,5 tl oldugunu hatirlatmali. Oyuncu satsak bile 1 oyuncuya 10 Milyon vermek çok ciddi sorumluluk. 105 milyon yapiyor yaw.

rumenlerden de uzak durmak lzm bu dönem.

Moder aciklama yapti burada kalacam ayrilmak istemiyorum diye, 1 ay sonra bi baktik transfer oldu herif, çok ilginc bi dönemdi o.

Bahsedilen rakamlar cok ciddi maddi yük. Gelen oyuncu istedigi kdr potansiyelli olsun. Çürütüp çöp yaparsak (Luyindama gibi) kulup gercekten batar. Birileri bu transfer islerini yurutenlere 1 euronun 10,5 tl oldugunu hatirlatmali. Oyuncu satsak bile 1 oyuncuya 10 Milyon vermek çok ciddi sorumluluk. 105 milyon yapiyor yaw.

rumenlerden de uzak durmak lzm bu dönem.
Bir de bu transferleri kim yürütüyor 10 gün sonra takımın başında olmayacak yönetim mi ? hem adı geçen oyuncuları yola devam edip etmeyeceği belli olmayan Fatih Terim 'in listesiyle mi belirlemişler ?

En son Dursun Özbek döneminde böyle ciddi bir maliyetin altına girmiştik tamam kurulan kadro 2 yıl şampiyonluğa ulaştırdı Galatasaray'ı ama bugün hala Feghouli'nin Belhanda'nın maaşı başımızı yakıyor

Ama ben çok ihtimal vermiyorum öyle 8-10 mil.€ 'lar verip transfer yapabileceğimize, kendi başkan adayı Burak Elmas söylüyor bankalar ile yapılan anlaşma yüzünden 2 yıl içinde giderlerimizi %50 düşürmek zorundayız diye bu transferler ile mi düşüreceğiz giderlerimizi yarı yarıya ?

Maşallah bonservisli sol-bek, 22/23 yaşlarında çok iyi stoper, sağ bek,yedek kaleci,6 numara, Gedson, 8/10 numara, sağ öne de bir oyuncu maşallah hepsi de bonservisli oyuncular ben pek ihtimal vermiyorum geçen seneki gibi kuru bir transfer dönemi geçirebiliriz. Geçen sene bonservis ödemeden Emre Kılınç/Kerem gibi oyuncuları kazandık Taylan gibi bir oyuncu çıktı bir anda bu sene o bile olmayabilir

Sonra alışık olduğumuz gibi Ocak ayını bekleriz...

Ne istiyorsunuz olm siz

Kimse yönetmesin mi transferi

Görüşüyorlar işte, seçim olmadan kimse alınmaz zaten beleş yerliler dışında.

Moder'i geçin Coulibaly alınabildi mi geçen sene? 1.9 milyon euroya transfer oldu.

Iyi bari birileri yönetiyorsa Şardan da secilse anlasilan oyuncular hazir olacak. Apoya birileri kurdan bahsetse bari.

Yedlin 4'lüde olmayacak o kesin. Yine de yarım sezon ile asılacak oyuncu değil bence. Arkayı toplayan bir üçlü blok olsa verimli olabilir. Dünyanın en iyisi bile kötü düzende berbat gözükür. En kötü dediğin oyuncu iyi düzende parlar. Hocalık zaten bunu yapmaktır.
Hayır bir de şöyle bişey var reis Omar sezon başı hazırlıklarına katılacak deniliyordu iyileştiğine dair kesin bir açıklama var mı ? hani Mayıs ayında benim hatırladığım kadarıyla çok iyiye gidiyor son bir operasyon daha geçirmesi gerek deniliyordu 1 ay içinde operasyon başarıyla gerçekleşip iyileşti de Temmuz ayında oynayacağımız maçlara hazır hale mi geldi ?

Hayır bir de şöyle bişey var reis Omar sezon başı hazırlıklarına katılacak deniliyordu iyileştiğine dair kesin bir açıklama var mı ? hani Mayıs ayında benim hatırladığım kadarıyla çok iyiye gidiyor son bir operasyon daha geçirmesi gerek deniliyordu 1 ay içinde operasyon başarıyla gerçekleşip iyileşti de Temmuz ayında oynayacağımız maçlara hazır hale mi geldi ?

Ağustos'ta takıma katılacak demiş g.sevgisi. Durumu ne olur hiçbir fikrim yok.

Milan Cengiz’i transfer listesine ekleyebilirmiş. 15 milyon değer biçiliyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt