Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tr liginden yabancı futbolcu alınmaz bunu defalarca kazıklanarak tecrübe ettik.

Ayrıca elinin altında en iyi yerli hoca olan Terimden vazgeçip Okan,Bülent,Tugay gibi hocaları seçmek net olarak klasman düşmektir.

Lig şampiyonluğundan bir sene daha vazgeçelim kumarı oynanacaksa Terimden vazgeçilebilinir.Ama lig şampiyonluğunu bir sene daha kaçıracak ekonomi olmadığını da herkes görüyordur umarım.

"Galatasaray, Braithwaite ile ilgileniyor"

@Somhiseremfcb

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

söylemeye korkardım ama bence de seneye favori fb

ama hayatımıza girecek bir mucizevi alman, isviçreli, avusturyalı veya belçikalı bunu değiştirebilir
Fener Ali Koç'un dediği gibi Alman ya da Portekizli birini getirirse ilk 5'e zor girer. Türkiye'de yabancı teknik direktörün iş yapma olasılığı yok ama bunu hala anlamıyor bazı mallar. Neyse en azından Ali Koç da o mallardan biriymiş de yabancıya yöneldi yine. İkinci Cocu macerasını yaşasınlar da göreyim ben onları. 😂

Barcelona ya gitmeden önce bu oyuncuya tapiyorduk diye biliyorum. Son durumu nasıl acaba
Pres gücü, hızı, sırtı dönük top alması, hatta pasları bile iyi seviyede. Barcelona'da geliş şeklinin de etkisiyle çok fazla sataşıyorlar ama bizim ligde, bizim gibi bir takımda çok iş yapacağını düşünüyorum. Ama alabileceğimizi de sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt