Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaw apo yönetiyordur zaten transfer isleriniIyi bari birileri yönetiyorsa Şardan da secilse anlasilan oyuncular hazir olacak. Apoya birileri kurdan bahsetse bari.
@Somhiseremfcb"Galatasaray, Braithwaite ile ilgileniyor"
@Somhiseremfcb
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

"Galatasaray, Braithwaite ile ilgileniyor"
@Somhiseremfcb
Deli iş yapar bizim ligde bu herif."Galatasaray, Braithwaite ile ilgileniyor"
@Somhiseremfcb
Rixo rixo pixo fixo sixooooo
Fener Ali Koç'un dediği gibi Alman ya da Portekizli birini getirirse ilk 5'e zor girer. Türkiye'de yabancı teknik direktörün iş yapma olasılığı yok ama bunu hala anlamıyor bazı mallar. Neyse en azından Ali Koç da o mallardan biriymiş de yabancıya yöneldi yine. İkinci Cocu macerasını yaşasınlar da göreyim ben onları.söylemeye korkardım ama bence de seneye favori fb
ama hayatımıza girecek bir mucizevi alman, isviçreli, avusturyalı veya belçikalı bunu değiştirebilir
Deli iş yapar bizim ligde bu herif.
Yeteneksiz miUzak dur lan bizden yeteneksiz
Barcelona ya gitmeden önce bu oyuncuya tapiyorduk diye biliyorum. Son durumu nasıl acaba"Galatasaray, Braithwaite ile ilgileniyor"
@Somhiseremfcb
Pres gücü, hızı, sırtı dönük top alması, hatta pasları bile iyi seviyede. Barcelona'da geliş şeklinin de etkisiyle çok fazla sataşıyorlar ama bizim ligde, bizim gibi bir takımda çok iş yapacağını düşünüyorum. Ama alabileceğimizi de sanmıyorum.Barcelona ya gitmeden önce bu oyuncuya tapiyorduk diye biliyorum. Son durumu nasıl acaba
nasıl ne şekil oynatcaz ki şimdi diagne falcao halil gittgi taktirde mi düşünoz acaba