Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sag bek buyuk sorun yaw. Sol beki saglama alsak bari.

Bence omar da yedlin de gomuldukleri kadar kötü heriflrr değil diğer mevkiilere bakılırsa sağ bekle uğraşmak gereksiz olur.. Yedlin sakatlık ceza falan derken ritm bulamadı mesela gedson hiç sakatlanmadi 11den kesilmedi buna ragmen son 4-5 haftaki oyununu görmesek adını bile unuturduk o derece silik görünüyordu... Keza Halil de öyle son haftalarda ritm buldu..
Bilhassa yedlin yıllarca premier ligde top kosturmus bir adam bence uyum sorunu yaşadı bu sezon omarla birlikte siritmadan götürürler sağı..

Bence omar da yedlin de gomuldukleri kadar kötü heriflrr değil diğer mevkiilere bakılırsa sağ bekle uğraşmak gereksiz olur.. Yedlin sakatlık ceza falan derken ritm bulamadı mesela gedson hiç sakatlanmadi 11den kesilmedi buna ragmen son 4-5 haftaki oyununu görmesek adını bile unuturduk o derece silik görünüyordu... Keza Halil de öyle son haftalarda ritm buldu..
Bilhassa yedlin yıllarca premier ligde top kosturmus bir adam bence uyum sorunu yaşadı bu sezon omarla birlikte siritmadan götürürler sağı..
Gedson farkli bi seviye. Vasat hali bile ligi süpürdü. Son 4-5 hafta izledigin hali tam kapasite dgldi. 60-70lerinde oynuyordu.

Yedlinin ofans anlamında katkisi var, defansı berbat. Omarın tam kapasite donecegini sanmiyorum ben, bu 2 isme teklif varsa elden cikarilmasindan yanayım. Avrupaya gideceksek eger ikisi de isimize yaramaz.

Adam gelmeden soğuttular valla

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Inter taraftari da nagatamodan kurtulmak istiyodu,ona sabri muamelesi cekiyodu.bizdeki halini de gorduk.hos karsilastirma yapilan sabri ligde fena katkı da vermedi bize.oyle yerli bi bek de olmadi sabriden sonra

Bir ara Yairo Moreno'nun mu adı geçiyordu sol beke
Nedir bu Moreno'nun sırrı

Betis taraftarı itelemeye çalışıyor haberleri var güya izleyenler Saracchi den kötü diyor anlamadım valla

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
itelemeye çalişmasalar zaten gelmez tr ligine.
Sarachi o kadarda kötü değil baya iyi başlamıştı. Moreno sonunu getirirse iyi iş çıkarır.

sağlam oyuncunun bonservissiz türkiye'de işi ne zaten yav. illa bi boklukları olacak ki yolu buraya düşecek.

Leeds united istiyosa zor biter o zaman moreno

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt