Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moraliniz bozulur diye diğer videoları atmadım.Savunma yönünden çok bir şey beklemeyin çevre kontrolü kötü, savruk bir oyuncu.Onun dışında tekniği ve hücumda vizyonu iyi,otobüsü çeken anadolu takımlarına karşı net iş yapar.

Moreno anladigim kadari ile bindirmeleri olan,teknik,hizli bi oyuncu.geriden topla cikmayi da beceriyo,ayagi iyi oldugu icin.e daha ne?bizim hocamiz geriden pasla cikmasini istemiyo mu savunmanın?moreno buna uygun bulunmus demekki.bize bok yemek düşer.hayirli olsun.ayrica ikizler burcu moreno ,ikizlerin kariyer senesi bu sene.dogru hamle.kova,ikizler,yay,balik,boğa ve koctan devam
Moreno ve teknik?

Moreno seneye ocakta yerine oyuncu alınacak Mayıs'ta da tekme tokat İspanya'ya gönderilecek yeni oyuncumuz nerden buldular nasıl buldular inanılır gibi değil ofsayt çizgisi bilmez ters kademe bilmez ortasi zayıf hızı aşırı değil bir tek teknigi ve oyun kurulumu iyi cidden zannedersem bu iki özelliği için alındı Riera mariano tarzı diye

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam kolları sıvamış

Tunuslu
Moreno
Halil akbunar
Aytaç
Alpaslan

Şener,donk,emret,ömer,akbaba,arda sözleşmesi uzatılanlar

Yollanamayan diagne ,jese

Elde feg,falcao,babel

Alınamayanlar gedson,halil,kuru

Boku yedik

Hep ffp ffp diyoruz da kaç yıldır esas elimizi kolumuzu bağlayan şey euronun tavan yapmış olması

1 euro=10.5 tl yav
Gelirlerinin büyük bir kısmı tl olan bir kulüp olarak çok sancılı bir dönemden geçiyoruz gerçekten
Bir yerlerden mutlaka sponsor/sıcak para girişi sağlamak lazım

Paralı bi rtaşımız yokmu

Alalım bi kulüp koşalım başarılara

Anholtun omuz sorunu varmis.onu geçelim.alioskiyi bende isterdim.

FT : Ya bu Sarachi dengesiz falan da toparlarız ama çok sakatlanıyor.
Ümit : Haklısınız hocam
Levent : Haklısınız hocam
FT : Albert, yok mu sizin oralarda, sana benzeyen sakatlanmayan bir sol bek
Albert : Si Sinyor, Betis'te Moreno diye bir çocuk var, onu alın.
FT : Sakatlanmıyorsa Şükrü'ye söyleyin de Abdürrahime haber versin
Abdürrahim : Hozam, habu Moreno çoch pahali, kiralasak olur mu
FT : Senin ben.....

Diyalog aşağı yukarı böyle olmuştur.

Hep ffp ffp diyoruz da kaç yıldır esas elimizi kolumuzu bağlayan şey euronun tavan yapmış olması

1 euro=10.5 tl yav
Gelirlerinin büyük bir kısmı tl olan bir kulüp olarak çok sancılı bir dönemden geçiyoruz gerçekten
Bir yerlerden mutlaka sponsor/sıcak para girişi sağlamak lazım

Euro konusu elbette vurdu bizi ama şu dönemde Avrupa'dan 0 gelir elde ettik üstüne oyuncu da satamadık biraz akıllı olabilsek krizi fırsata çevirebilirdik bilhassa bu sezon kimsenin doğru dürüst para haryacagini düşünmüyorum.. Vaktiyle belhanda-feghouliden güzel paralar kazanabilirdik ve de en önemlisi bu tarz maaş yükü olan adamlarin maaşından kurtulacaktık..
Belhanda-feghouli-falcao toplam 12 milyon Euro civarı para alıyor kombineden alacağımız para çıkmisti..

alioski ve pva boşa çıkıyor. pl'den gelen herifler büyük ihtimal bonservis kadar imza parası isterler. kiralık oyuncuya iyice ifritim ama biri sakat, öbürü çakma solbekte büyük maliyet altına girmektense moreno'nun iyi çıkmasını beklemek daha mantıklı geliyor şu anda. ha galatasaraylı başkan gelir de cebinden verip imza parasını hibe ederse bilemem. bizde öyle ali koç filan yok arkadaşlar, bu heriflere imza parasını dayayıp cebinden kasa kolaylığı da sağlansa en geç 5 yıl içinde o para gene dernekten çıkıp borcu verenin cebine girecek. bugün değilse 5 yıl sonra gene zararlıyız yani. o yüzden bize bedava, bonservissiz, ucuz diye bir şey yok. biri 10 kuruş diğeri bedavaysa gene bedavaya gider bu kulüp. acı ama gerçek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt