Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanin su kafasindakiler sahaya yansısa farkli seyler olacakta,surekli bi aksilik cikiyo.ya covid,ya sakatlık.2019-2020 deki o 8 haftalık futbol guzeldi

Kimse oturup ispanya ligini full izlemedigi gibi,real betis maclarini da ozel olarak takip etmemiştir sanirim.o yuzden alex moreno hakkinda bilmis gibi yorum yapmak sakıncalı duruyor.ben michael seriden 2 sene sonra ilk defa bi video izledim. O da musapin koydugu alex moreno videosu. Bi de gs sozlukteki yorumlara baktim.ordan tahmini bi cikarim yaptim.bildigim bisey yok

Morenonun topculugu konusuldu da maliyeti konusuldu mu hic? Kaca gelecek opsiyon var mi kiralama bedeli ne?
Bes para etmez topculara kiralik diye milyonlari gomup borcu 2.1milyara cikardik. Cok para vermemissizdir ins.

Kusura bakmayın ama PvA geldiği zaman deli gibi küfürler edeceksiniz alınmaması daha iyi

Zinedine Ferhat, Fenerbahçe ile anlaştı. (ElWatan)

pva
gedson
alioski
morutan

Şu dördünü bir şekilde getirebilsek iyi olur
Hem pva hem alioski alalım
alioski hem sol bek hem de ön taraf için kanat ve sol iç olarak kullanılabilir herhalde
morutan gelmek için tutuşuyor
gedson desen son zamanlarda tam çıkış yakalamıştı
pva'yı da takip edenler övüyor

Iyi topcuydu di mi bu

Her Arap kökenli topçu gibi bir maç çok iyi ertesi maç çok kötü. Özellik olarak baya yetenekli ama. Adam eksiltir, ayağı iyidir, gününde değilse iyi sövdürür ama. Bu seneyi formda geçirdi ama.

Pelkas’a 6 milyon € teklif etmişlerdi. 8’e satarlarsa şaşırmam.

Vallah bende emin degilim
TM sağ iç yazmış o yüzden Ozanla kıyasladım
1622905727926.png

1622905683422.png

istatistikleri iyi malesef

ofansif verileri(gedson defansif olarak fark atmış herkese)

1622905881227.webp

Ekli dosyalar

• 1622905658531.webp
    1622905658531.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 41
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt