Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romdhane bennacer tarzı bir oyuncu ama 10 numara değil 6-8 baya yetenekli bir oyuncu pas şut ve ön alan baskısına katkısı başlıca iyi özellikleri gelirse taraftar çok sever ama Kuzey Afrikalı çoğu oyuncu gibi kırmızı kart yemek icin uğraşma fantezisi var bizim takımda o tarz tartışmalar itismeler yaparsa direk atarlar oyundan

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ondan daha beteri Melo vardı. tekniği iyi diyorsun hizi nasil. Benacceri begenirdim inşallah oyledir

Moreno, Saracchi'nin sık sık sakatlanmayanı herhalde.

Merkeze attığı taçlardan çok canımız yandı maalesef.
denizli ve rize maçı geliyor direk aklıma
bir de defansif olarak sıçıp batırdığı başka maçlar da var ama hatırlamıyorum şimdi. Defans topçularının sakarlıklarından çok çektik bu sezon

Ferhat fransa 2.liginde iyi istatistik kasmis yillarca.2019-2020 ligue 1 perfomansı pek ic acici degil ama bu sezon 6 gol 10 asist iyi bi istatistik.trabzonda istiyomus

Ozanı cok guzel paraya okutacaklar.
Bayadır istiyorlardı herifi zamanı geldi artık. Turnuvadan sonra iki haneli rakama gider.

Bu arada Ferhat fransada maç başına 1.9dripling yapmış

süper ligde en iyi driplingçi nwakaeme gözüküyor 2.9la. Ferhat burada ilk 3ü zorlar bence.
1622906412333.webp

Moreno'nun en büyük özelliklerine gelince hızı ve sprintleri. Teknik bir oyuncu ve saha içindeki pozisyon almasını iyi biliyor. Sol kanadın tüm koridorunu sonuna kadar kullanabiliyor. Takım oyuncusu diyebiliriz. Hava toplarında %52'lik başarısı var.

Fb 4 transfer mi yapacakmış?ali koc oyle demis?benitez gelirse 15 transfer daha yaparlar

Zinedine ferhat benim hayalimdi yauv fenerin kafasına vurarak ekmeklerini kapmalıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt