Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalan!
Yine ortamı gerip tüyeceksin biliyorum ama birilerinin sana dur demesi lazım artık!

Eşref bugün bizim ilk oturup konuşacağımız isim FT dedi.

eşref bence bariz ayak çekiyor

2 düşüncesi var bence

birincisi ise hoca bulamama durumunda köprüleri atmıyor
ikincisi ise ben istedim ama terim istemedi diyebileceği bir ortam yaratmak istiyor

cenk ergünün terimle çalışma ihtimali çok zayıf

gelir gelmez adamı gönderip ile yaramaz şükrüyü getirmişti

Bu yönetim kalsa 3 ay Halil'i kiralamak icin pesinden kosardi. Olmuyorsa alternatiflere yöneliriz umarim. Ilk 11'e forvet + Mohamed ile götürürüz isi.

giphy.webp

Sadece 8 yabancinin olabilecegi yerde baska kimi alalim renkdas? Bana kalsa ben de Mason Mount falan isterim :)

Reis almayacaksın. Bu kadar basit. Yabancı sınırı bahane.Zamanında yabancı sınırı olmadığı zamanda biz bu çöpleri alıyorduk. Şimdide alıyoruz veya almaya çalışıyoruz. Galatasarayda oynamanın cazibesi falan kalmadı.Zamanında kaan ayhan çok net alınırdı. Ama başında gerçek Galatasaraylı işi bilen adamlar olmadığı için her türlü rezilliği yaşıyoruz.

kerem, arda,taylan,oğulcan,emre,emre ak,emin..hatta bartuğ,eren
Emre akbabayı itin bir tarafına sokanlar aytaçla, alparslanı istiyor.
Belki yukarıda saydığım isimlerin içinde ilk 11 koyacağımız adam yok. Ama aytaç,alparslan,halil falan ilk 11 mi oynayacak.Ne farkı var bunlardan.

ben bu kuralın değişeceğini düşünüyorum.bu seneki 8+6 kuralı tam bir rezillik.

Tabili ilk 11 için yerli elzem. Ama bu zamana kadar eli ayağı düzgün yerli oyuncu olmamasının tek sebebi çapsız yönetimlerdir.

Riera da ilk geldiginde arda sonrasi gömüldü ama sonra sevdik

Gedson'unki maçlık eleştiri, ilk girdiği 20 dkda kalitesini göstermişti, formsuzluk ayrı kalite ayrı.

Riera sol açığa alındı o bölge performansı leşti.
Gsc les diyorsa iyidir muhabbetinin aynisi ekside de varmis simdi denk geldim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt