Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malsenalden sağbeke soares ve osya elnenyide kiralık düşünebiliriz diğer bölgelere çok para saçacaksak

Tmarketi açtım sepete ekliyorum işe yarayabilecekleri

Gsc les diyorsa iyidir muhabbetinin aynisi ekside de varmis simdi denk geldim

Yanlış bir algı ya.

Bence çoğu baskın fikir doğru çıkıyor ama bazı futbol gerçeklerini göz ardı edenler var o doğru.

Mesela Seri net iyi topçuydu ama kimisine göre de koşmayan; zayıf bir oyuncuydu. Bu sene aynı boyda daha fizikli ve nispeten koşanı geldi, onun verdiğinin onda birini veremedi üstüne şampiyonluktan etti.

En son gömülüp iş yapan kimdi?
İyi veya kötü çıkar önemli değil de bu yaşta adama bonservis vermemiz yanlış bence, 3-4 yıl sonra sözleşmesi bitince satamayacağız. Kiralık zaten yanlış bir tercih. Bizim genç oyuncular almamız lazım ilerde satabileceğimiz bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum. Belki daha çok bonservis vermiş oluruz ama düşük maaş olunca elden çıkarmamız daha kolay olur ?

Yanlış bir algı ya.

Bence çoğu baskın fikir doğru çıkıyor ama bazı futbol gerçeklerini göz ardı edenler var o doğru.

Mesela Seri net iyi topçuydu ama kimisine göre de koşmayan; zayıf bir oyuncuydu. Bu sene aynı boyda daha fizikli ve nispeten koşanı geldi, onun verdiğinin onda birini veremedi üstüne şampiyonluktan etti.
Reis eteboyu mu dion😩 dün nijeryalılar bile futbol bu adamı bırakmış diyordu

Yanlış bir algı ya.

Seri'i yanlış topçularla oynattık yav önünde bir tane b2b bir tanede skor katkısı yüksek olan bi orta saha olsaydı yaptıları çok daha değerli gelirdi gözümüze adamın önünde ömer ile Emre akbaba oynadı yahu

Emmanuel Dennis

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Marcao'ya çöp demedikki, 4 milyon euro verilir mi dedik zira 4 ay önce 500 bin euroya alınmış adama bunun 8 katını ödedik. Şu an isterse 50 m euro olsun, önceki yaz 500e alacağın adama 4 ay sonra 8 katını veremezsin.
Seri'i yanlış topçularla oynattık yav önünde bir tane b2b bir tanede skor katkısı yüksek olan bi orta saha olsaydı yaptıları çok daha değerli gelirdi gözümüze adamın önünde ömer ile Emre akbaba oynadı yahu
Geçen sene aynı orta sahayla maça çıkamamıştık zaten ama Seri, Belhanda ve Ömer üçlüsü bile bence önemli işler yaptı. Büyük maçlarda orta saha üstünlüğünü alıp rahatça top çıkardıysak hep Seri sayesindeydi. Bu sene bunu hiç yapamadık, efektif pasta sonradan gelen Gedson ilk sıraya yerleşmişti.
İyi veya kötü çıkar önemli değil de bu yaşta adama bonservis vermemiz yanlış bence, 3-4 yıl sonra sözleşmesi bitince satamayacağız. Kiralık zaten yanlış bir tercih. Bizim genç oyuncular almamız lazım ilerde satabileceğimiz bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum. Belki daha çok bonservis vermiş oluruz ama düşük maaş olunca elden çıkarmamız daha kolay olur ?
Moreno için mi diyorsun? Yani o transferi ben pek anlayamadım açıkçası.

Marcao'ya çöp demedikki, 4 milyon euro verilir mi dedik zira 4 ay önce 500 bin euroya alınmış adama bunun 8 katını ödedik. Şu an isterse 50 m euro olsun, önceki yaz 500e alacağın adama 4 ay sonra 8 katını veremezsin.Geçen sene aynı orta sahayla maça çıkamamıştık zaten ama Seri, Belhanda ve Ömer üçlüsü bile bence önemli işler yaptı. Büyük maçlarda orta saha üstünlüğünü alıp rahatça top çıkardıysak hep Seri sayesindeydi. Bu sene bunu hiç yapamadık, efektif pasta sonradan gelen Gedson ilk sıraya yerleşmişti.Moreno için mi diyorsun? Yani o transferi ben pek anlayamadım açıkçası.
yok baya yerenler olmuştu

Sağbeke omar gibi biri isteniyosa eğer ft tarafından bu adam omarın kopyası

Yaşı 26, bonservisi 1m,milli takımdada oynuyo

Yanlış bir algı ya.

kral seri ile etebo teknik açıdan istanbulla gümüşhane’nin gelişmişliği kadar farklıdır yalnız

dennisinn 1 sene sözleşmesi kalmış 1.5 milyon euroya sarsınlar gelsin. Az buçuk parlatsan piyasa yapıp satarsın. Ama apo transferin başında olunca 10 milyon euro verip alırsa şaşırmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt