Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.882
- 22.379
- 2.663
bu sezon yine çile sezonu kral giflere doyacaksınız , takipte kalınhahaasd muthiş gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu sezon yine çile sezonu kral giflere doyacaksınız , takipte kalınhahaasd muthiş gif

Adnan Polat tayfası destekliyor onu, Ünal Aysal vs geçen hafta yemeğe davet ettiler ya Elmas ve Hamamcıoğlunu birleşsinler diye. Riskli suan Şardan kazanabilir seçimi.Şardan da liseli dğl mi reyz
Yav Allah aşkına şu Apo denen herif hangi yüzle oy istiyor inanamıyorum aklım duruyor.Yaşlı liseli dedelerimiz iki günde de teşrif etmeyeceklerdir. Bu da şardan a yarar çünkü liselilerden oy alamayacak kendisi zaten.
Yeter ya bu da kacacakEkli dosyayı görüntüle 125256
Gedson’un kafası mantara benziyor onu bile alamazlar
Mantara benzeyen başka bir şey daha var onu alabilirler
Galatasaray gorev verirse istemeyerek de olsa floryaya inerim hic istemiyorum aslinda isim olmaz ama yalvarirlarsa sezlongumdan kalkip gelirimMevzuya müdahale et
10'unda takımı sen topla
Gelecek sene yapacağın transferleri ve ideal kadronu da bizimle paylaş.
Ömer Bayram, Emre akbabaunutmuştum bunları Ekli dosyayı görüntüle 125296
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ewt bjkde 8 numarayi giyecek anlamindaEkli dosyayı görüntüle 125298 beşiktaşa gidiyor herhalde
Bizde akbaba ile 8 milyona imzalayalımEkli dosyayı görüntüle 125298 beşiktaşa gidiyor herhalde
aytaç'ın 6.5m + bonusa hazır mısınBizde akbaba ile 8 milyona imzalayalım
Hazır gibiyim.aytaç'ın 6.5m + bonusa hazır mısın
maaşa üst limit ya da belli bir miktar sonra ağır vergilendirme gelmediği sürece türk kulüplerinin burnu boktan çıkmazHazır gibiyim.
Deli paralar ödeniyor ya
Oğuz Altay'a inanmam ama...