Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.619
- 110.665
- 4.878
beni türk hekimlerine emanet ediniz
-suat serdar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OyyFernandinhoflorentino
gedson
morutan
felipe anderson
![]()
Sanirim 15 haziran ve selcuk inanBeyler takim ne zaman toplanacak ve toplandiginda takimin basinda kim olacak
Beyler takim ne zaman toplanacak ve toplandiginda takimin basinda kim olacak

Sanirim 15 haziran ve selcuk inan
Belki haftaya bu saatlerde bitmiş olur seçim (%10)şu seçim biran önce olsun vallahi nedir bu yaw , herkes yapılanıyor plan program dahilinde çalışıyor, bide şu Abdurrahim Albayrak inşallah ihraç edilir aminEkli dosyayı görüntüle 125289
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
umarımBelki haftaya bu saatlerde bitmiş olur seçim (%10)
%10 iyimser bir ihtimal. %1 diyelim biz ona. Çok zor o kadar kişiyi toplamak.Belki haftaya bu saatlerde bitmiş olur seçim (%10)
ben ilk haftadan yeterli çoğunluğun sağlandığı bir kongre hiç duymadım ki salgın şeyinden 2. haftada da en az katılımın olduğu seçimlerden birisini yaşayacağımızı düşünüyorum.%10 iyimser bir ihtimal. %1 diyelim biz ona. Çok zor o kadar kişiyi toplamak.
bir yıl daha boşa gitmez inşben ilk haftadan yeterli çoğunluğun sağlandığı bir kongre hiç duymadım ki salgın şeyinden 2. haftada da en az katılımın olduğu seçimlerden birisini yaşayacağımızı düşünüyorum.
%10 dediğime bakma fakirin umudunu elinden alırsan ölür

Yaşlı liseli dedelerimiz iki günde de teşrif etmeyeceklerdir. Bu da şardan a yarar çünkü liselilerden oy alamayacak kendisi zaten.ben ilk haftadan yeterli çoğunluğun sağlandığı bir kongre hiç duymadım ki salgın şeyinden 2. haftada da en az katılımın olduğu seçimlerden birisini yaşayacağımızı düşünüyorum.
%10 dediğime bakma fakirin umudunu elinden alırsan ölür
hahaasd muthiş gifbir yıl daha boşa gitmez inşEkli dosyayı görüntüle 125294
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şardan da liseli dğl mi reyzYaşlı liseli dedelerimiz iki günde de teşrif etmeyeceklerdir. Bu da şardan a yarar çünkü liselilerden oy alamayacak kendisi zaten.
Ömer Bayram, Emre akbabaElimizde yerli oyuncu olarak sadece Kerem / E.Kılınç ve Taylan var haydi bir de oldu da anlaşabildik Kaan Ayhan'ı transfer ettik diyelim 4
Koskoca sezonu 4 yerli oyuncu etrafında döndürmeyi düşünmüyoruz inşallah, aksi halde yine bol bol Şener/Ömer veya Akbaba 'yı izlediğimiz bir sezon olur

unutmuştum bunları