Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1623010776723.webp

beni türk hekimlerine emanet ediniz
-suat serdar

Beyler takim ne zaman toplanacak ve toplandiginda takimin basinda kim olacak

%10 iyimser bir ihtimal. %1 diyelim biz ona. Çok zor o kadar kişiyi toplamak.
ben ilk haftadan yeterli çoğunluğun sağlandığı bir kongre hiç duymadım ki salgın şeyinden 2. haftada da en az katılımın olduğu seçimlerden birisini yaşayacağımızı düşünüyorum.

%10 dediğime bakma fakirin umudunu elinden alırsan ölür

ben ilk haftadan yeterli çoğunluğun sağlandığı bir kongre hiç duymadım ki salgın şeyinden 2. haftada da en az katılımın olduğu seçimlerden birisini yaşayacağımızı düşünüyorum.

%10 dediğime bakma fakirin umudunu elinden alırsan ölür
Yaşlı liseli dedelerimiz iki günde de teşrif etmeyeceklerdir. Bu da şardan a yarar çünkü liselilerden oy alamayacak kendisi zaten.

Elimizde yerli oyuncu olarak sadece Kerem / E.Kılınç ve Taylan var haydi bir de oldu da anlaşabildik Kaan Ayhan'ı transfer ettik diyelim 4

Koskoca sezonu 4 yerli oyuncu etrafında döndürmeyi düşünmüyoruz inşallah, aksi halde yine bol bol Şener/Ömer veya Akbaba 'yı izlediğimiz bir sezon olur

Elimizde yerli oyuncu olarak sadece Kerem / E.Kılınç ve Taylan var haydi bir de oldu da anlaşabildik Kaan Ayhan'ı transfer ettik diyelim 4

Koskoca sezonu 4 yerli oyuncu etrafında döndürmeyi düşünmüyoruz inşallah, aksi halde yine bol bol Şener/Ömer veya Akbaba 'yı izlediğimiz bir sezon olur
Ömer Bayram, Emre akbaba unutmuştum bunları
20210607_001009.gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt