Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.619
- 110.665
- 4.878
Metroya yetismek icin depar atiyordum o ara 10sn ile kacirdim golukuçka hayvanının attığı gol yediğimiz en güzel gol 116 yılda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Metroya yetismek icin depar atiyordum o ara 10sn ile kacirdim golukuçka hayvanının attığı gol yediğimiz en güzel gol 116 yılda
Aman aman Allah korusun yallah Çin'e bu 29 yaşında kendini emekli etti bile futboldan premier ligde oynayamama gibi bir şey değil adam bitmiş gibi çok nadir oynuyor zaten onda da boş beleş takılıyorMr.TOPUK
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kınıyorum.belhanda en kötüsü
4 milyon artı bonuslarla 5 milyon alır 2+1 sözleşmeyi de alır ancak öyle gelirFernandinho müthiş olur ama ben kendisinin yıllık 1.5-2 civarına geleceğine inanmıyorum yoksa geliyorsa yap 2 yıllık anlaşma, adam da her şey var.
Mehdi Muhammed iyi topcudur gelsin bu bir de kafası kırık kuzey Afrikalılar listesine girmez ama bu adam 8 numaraya daha yatkın gelirse ya bu nasıl 10 numara denmesin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
senelerdir 10 numarasız oynuyoruz net bir 10 numara lazım ama adam videoda baya iyi..
Sana „öldü“ diye baslik açmislar yorumunu alalimkuçka hayvanının attığı gol yediğimiz en güzel gol 116 yılda
İkizler burcu için ne diyorlar bu ay Sergy?Mohamed magdy balik burcuymus.dogru is yine.gelsin
Sende ne yemek konusturyon,ne dalgasina yildizlardan bahsettiryosun.terkedeceğim buralariAstroloji muhabbetinize boydan giricem böyle giderse.
Almak zor iş bu adamı Al Ahly de oynuyor hiç ugrasilmaz zamalekten daha sıkıntılı bir takım taraftar çok seviyordur bu adamı kulübü falan basma potansiyelleri var bir de bir dönem daha Arapça yazı gormeye tahammül edememhalısahaya çağrılan doblolu enişte tipi var
Analist misiniz?Gala sevgisi fernandinho iddilarina olmaz demedi.neticede ilgi yoksa yoktur.buyuk bi isim.yalanlayabilirdi.demekki tecrubeli önlibero fernandinho
Olmaya calisiyorumAnalist misiniz?
Florentinoyu getirmek çok kolay sanıyorsun sanırım Benfica gedsonda olduğu gibi oynama zorunluluğu koyar sözleşmeye ikisini birden alamazsın o yüzdenAma fernandinho gelecekse neden ikinci bi onlibero olarak florentino da gelemiyo?fernandinho ve gedsona niye razi olalim koca sezon?florentino da gelsin