- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
Yaşıon mu lanMaskotumuz o bizim rdash
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaşıon mu lanMaskotumuz o bizim rdash
Çakma sevmez misincakma duyumcular sezonu acmis
Sıradaki hedef Furkandan sonra sen olacaksın belliki. Hayri Cund yine had bildirmek zorunda kalacak renktasHesabi olan biri bu herife sövsün yaw. Biz biktik bu muptezel uydurmaktan bikmadi.
Sıradaki hedef Furkandan sonra sen olacaksın belliki. Hayri Cund yine had bildirmek zorunda kalacak renktas
olacaksa orjin olsun kralÇakma sevmez misin
Sol beke; Jose Gaya
Sağ beke; Carvajal
Bunları almak o kadar da zor değil biraz para koyun yeter yav
o fotoğraf ayıp ali kemal kardeşim.Son zamanlarda belli ki @Sami Karakoç ile ahbaplık yapmışsın.Derhal ondan uzaklaşmanı tavsiye ederim.
Isabetli bir karar olur. Tansel abisini izleyip futbol 5 twitch yayini takip etmeye gitsin tekrardan.@Sami Karakoç reis forumun önde gelen üyelerinden birisi oldugunu belirtmek isterim. Umut foruma ara vermeni öneriyorum
belhanda'da tek sorun para olsun aktif çalışırımOnlari alirsan, Belhandaya geri getirmeye para yetmez.
Al benden de o kadar. Sadece belhanda degil, yine yeteneksiz topcularla dolduracagiz diye takimi ödüm kopuyor.Belhanda geri falan döner diye ödüm kopuyor bir yerle anlaşsa bir an önce görmeye tahammül edemem onu daha
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi