Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ucuza harcamasın en kötü 20ye harcasın

15 şorlot,5 halil

+oğulcan
+eren dinkçi
+eren aydınmı ne

İyi rotasyon
Açıkçası hocanın ben elinde iyi bi alternatif olursa mostafa’yı yedek plana atacağını düşünüyorum aralarında bi soğukluk var yav sanki zaten böyle olursa bonserviside alınmaz

Kim neyle ilgileniyor yav kulüpte yönetim belirsizliği varken inanmayın şu kolpa haberlere
Hadi sözleşmesi biten yabancı futbolcular neyse...
Ömer #hedef23 kim ayrıca

Sakin ol Murat kasmayın bu kadar ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mevcut yönetim ve dolayısıyla Abdürrahim Albayrak transfer çalışmalarını yürütsünler tabii ki de seçim yapılana kadar ama mümkünse hiçbir oyuncu ile doğrudan sözleşme imzalanmasın 2 hafta sonra Galatasaray hakkında söz sahibi olamayacak insanların Galatasaray 'ın geleceğine karar vermemesi gerekiyor

Mohamed
Bernard Hakan Morutan
Gedson Florentino
Alioski Marcao Kaan Yedlin
Muslera

Haftalik 120 bin pound alan Bernard mi? Net maasini euroya cevirsek, nerdeyse net 4 milyon maas aliyor adam...

Mohamed
Bernard Hakan Morutan
Gedson Florentino
Alioski Marcao Kaan Yedlin
Muslera
2020-09-20 (236).webp

Bu lyundamaya kim 10 12 15 veriyor nerden cikiyor bu rakamlar Galatasaray'da bile yedek kalan oyuncuya elin gavuru gelip milyon euro mu basicak su adamin uc macini izleyen hic bir scout 5 milyonu gecmez oda cussesi ve yasi icin adam topa bomba muamelesi yapiyor ne zaman top ayagina gelse hata yapma potansiyeli cok yuksek bu sene kacan sampiyonlugun bas mimaridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt