Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6 milyona verin gitsin omer bayramin bile top teknigi bundan yuksek sirf uzun boylu kalipli diye bir oyuncu nasil futbolcu olur cok garip hicmi gelistirmedin kendini ayaginin iciyle top stop edemeyen futbolcu bayan takiminda bundan daha teknik birsuru kisi cikar

Halil'e 8-10 milyon bonservis veremeyiz. Eren Dinkçi olabilir videolardan yetenekli bir oyuncuya benziyor maliyeti uygun olacaksa denenmeli. Halil ayarında bir oyuncu çıkabilir.

Luyindama için ne 5'i ne 6'sı? 8'e aldığımız adamdan niye kazık yiyoruz baba biz? Min. 12 edecek adamı sattığımız fiyata bak girin baba hepiniz girin bize çıkaramayacağız bu gidişle

Halil'e 8-10 milyon bonservis veremeyiz. Eren Dinkçi olabilir videolardan yetenekli bir oyuncuya benziyor maliyeti uygun olacaksa denenmeli. Halil ayarında bir oyuncu çıkabilir.
Bu rakamlar bana gerçekci gelmiyor, 5 milyona sırtında taşır adamlar Türkiye'ye Halil'i bence.

Eren'nin babasi bizden baska takimda oynamasina izin vermez gibi :)

Erenin babası devredeyse o iş tamam bileğini kessen sarı kırmızı akar babası o derece yani

Sizce Halil mi Morutan mi kendilerini daha cok ispatladi? Video haricinde izlemedim ama 5 milyon vereceksem hakkimi Halil'den yana kullanirim

Sizce Halil mi Morutan mi kendilerini daha cok ispatladi? Video haricinde izlemedim ama 5 milyon vereceksem hakkimi Halil'den yana kullanirim
Ben Morutan derdim buna. Halil'in 3 iyi maçı var bizde. Pozisyonunda önemli olan bitiriciliğinin de çok kötü olduğu bir gerçek. Halil potansiyeli büyük ama Morutan oynadığı maç sayısı ve mevkisi itibariyle ikisini de 5 milyona alabiliyorsam tercihim Morutan olurdu.

Ben Morutan derdim buna. Halil'in 3 iyi maçı var bizde. Pozisyonunda önemli olan bitiriciliğinin de çok kötü olduğu bir gerçek. Halil potansiyeli büyük ama Morutan oynadığı maç sayısı ve mevkisi itibariyle ikisini de 5 milyona alabiliyorsam tercihim Morutan olurdu.

Romanya ligini takip etmenizi takdir ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt