- 3 Haziran 2015
- 57.969
- 67.274
- 4.143
Babasi Bremen Galatasaraylilar dernegi üyesiEren Dinkçi’nin babasının sosyal medya paylaşımları da maşallah adam yürüyen Galatasaraylı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babasi Bremen Galatasaraylilar dernegi üyesiEren Dinkçi’nin babasının sosyal medya paylaşımları da maşallah adam yürüyen Galatasaraylı
Uzayli mi alalimyabancı transferine karşı
bir tavır sergiliyorum
Bu rakamlar bana gerçekci gelmiyor, 5 milyona sırtında taşır adamlar Türkiye'ye Halil'i bence.Halil'e 8-10 milyon bonservis veremeyiz. Eren Dinkçi olabilir videolardan yetenekli bir oyuncuya benziyor maliyeti uygun olacaksa denenmeli. Halil ayarında bir oyuncu çıkabilir.
Eren'nin babasi bizden baska takimda oynamasina izin vermez gibi![]()
Adamlar zaten 4.5 milyon vermiş. Adamda gelecek görüyorlarsa ki kiralarken satın alma opsiyonu koymak istememeleri gördüklerini gösteriyor pek hikaye değil gibi.Bu rakamlar bana gerçekci gelmiyor, 5 milyona sırtında taşır adamlar Türkiye'ye Halil'i bence.
Eren Dinkci kim renktaslink alalim
Ben Morutan derdim buna. Halil'in 3 iyi maçı var bizde. Pozisyonunda önemli olan bitiriciliğinin de çok kötü olduğu bir gerçek. Halil potansiyeli büyük ama Morutan oynadığı maç sayısı ve mevkisi itibariyle ikisini de 5 milyona alabiliyorsam tercihim Morutan olurdu.Sizce Halil mi Morutan mi kendilerini daha cok ispatladi? Video haricinde izlemedim ama 5 milyon vereceksem hakkimi Halil'den yana kullanirim
Ben Morutan derdim buna. Halil'in 3 iyi maçı var bizde. Pozisyonunda önemli olan bitiriciliğinin de çok kötü olduğu bir gerçek. Halil potansiyeli büyük ama Morutan oynadığı maç sayısı ve mevkisi itibariyle ikisini de 5 milyona alabiliyorsam tercihim Morutan olurdu.