Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson 'un yeniden takımda kalması sağlansın
Kaan Ayhan ve Olimpiu Morutan transfer edilsin
Bir de olur da Yedlin veya Omar'ın sözleşmesinden çıkabilirsek sağ bek transferi

Muslera
Transfer-Kaan-Marcao-Transfer
Taylan
Gedson-E.Kılınç
Morutan-Mohamed-Kerem

Ben şöyle bir şeye fitim aslında...

Morutan ofansif orta saha, mortunan yerine Adam Ounas enfes olurdu

Iyki dogdun sneijder 🤗sneijder icin de iyi bi yıl. Marcao 5 haziran,onyekuru 5 haziran,sneijder 9 haziran,muslera 16 haziran.bunlar hep tesadüf,Galatasarayda kupalar kazanip,basarili olmalari da öyle : ) alex moreno ise 8 haziran.moreno da kariyerindeki en iyi donemi ve şampiyonluk yasarsa o da tesaduftur.

Son düzenleme:
Doğru planlama şart, senede 20 milyonluk oyuncu satabilecek sistem oturtursan seni etkilemez bu iş. Ama 2 milyona kaanı 1.9 milyona coulibaliy gibi neredeyse beleş transferleri kaçırmayacaksın.
Ayrıca sponsorlardan maximum geliri alabilmeliyiz. Geldik hadi sigorta şirketine 1 milyon euro'dan göğüs reklamını verelim başka sponsor gelmiyor dersen iflas bayrağını çekersin.
Bu seneye kadar stadyum isim sponsorluğundan sağlam tokatlama yapıyorduk o da azalacak ciddi gelir kaybına asıl oradan uğrayacağız senelik 10 milyon dolar veren başka kurum bulacak mıyız bu beceriksiz ordusuyla zor olan o.
Sponsorluklardan toplamda en az 15 milyon euro çıkarabilmemiz gerekiyor.

Ha en önemli şeyi söylemeyi unuttum önüne gelene para saçarsan da olmaz türk oyuncu için max çıta 400 bin euro olmalı o da maximum şimdi gider 1 milyon euro verir albayrak sonra çık çıkabiliyorsan ve ve ve falcao-feghouli- babelden kesinlikle zararsız kurtulmak zorundayız
Gerçeekten sadece Babel/Feghouli ve Falcao üçlüsünün yıllık garanti ücreti 11,5 mil.€ bunların opsiyonu,başarı primi ve maç başı ücretleri derken 15 mil.€ 'yu buluyordur daha Diagne'si Belhanda'sı vardı bu işin resmen küçük çaplı bir takım bütçesi yatıyor şu oyuncularda

Morutan ofansif orta saha, mortunan yerine Adam Ounas enfes olurdu
Eğer Fatih Terim göreve devam ederse 4-1-4-1 ile devam eder ki onun için de kanattaki oyunculardan birisi olabilir Morutan ama tam tersine 10 numaralı sistemleri kullanacağını sanmıyorum hı asimetrik bir orta saha diziliminde Emre Kılınç'ı eleyip Morutan'ı 10 numara gibi kullanabilir miyiz ? neden olmasın ama sağ kanat için dediğin gibi başka bir oyuncuya yönelmek gerekir böyle olursa da

Bu arada olur da Gedson 'u getirmeyi beceremezsek geçen sene ki Ismaila Coulibaly ile yeniden oturup transfer konuşacağımızı düşünüyorum, biz severiz böyle geçmişe takılıp kalmayı

Ama Gedson'un gelmemesi gibi bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum...

Renktaş derin gsc diye bi oluşum var mı senin her yerde kulağın var sanırım
Valla reys

Soares ismi hiç yokken soares demem ve çıkması,hayrinin laxaltın adı sanı geçmezken yazması ve akabinde isminin düşmesi vs

Bu kadar tesadüf olamaz heralde müneccim taşşağı yememiz lazım

Farkedildiyse zaten nöbette çok aktif değiliz,isimleri bilince nöbet tutmaya gerek kalmıyo

''galatasaray'da en son görev aldığımda, tam 264 milyon dolar gelir sağlayan anlaşmaya imza atmışım. yöneticiliğim bittikten sonra da 35 milyon dolar daha galatasaray için anlaşma sağlamışım. toplam 300 milyon dolar gelir sağlamışım.''

lan kulübün son 20 yılda toplam sponsorluk geliri 300 milyon dolar var mı acaba. Nerede kardeşim bu para tek başına şardan çalışmış koca camiada :D

ramos olabilir demisler
...
200w.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt