ertan süzgün, fena degil ama bizimle ilgili cok fazla da bilmiyor aslinda
yakup cinar da anlastik demisti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eksileri yok bizim standart için yok yani baya iyi adam alınabilecek en iyi oyuncu kemik gibi ayakları düzgün hava toplarinda çok çok uzun olmasada iyi sıçrama özelliği var sadece bizim önceliğimiz bu kadar yüksek meblağli bir stoper miydi ondan emin değilim ön tarafa yatırım yapılmalı dusuncesindeydim aldiysak eğer savunmayı düşünmeye gerek yok tipi harici de kjaere benziyor oyun olarak 7 milyon eder 10 yine eder dediğim gibi tek düşündüren öncelik miydi bu adamı aldiysak dieng gelmez çünkü gerek yok her türlü toparlar alt yaş milli takımlarının kaptaniydi saha içinde çok konuşuyor savunma hattıyla elleriyle maç içinde yönlendirme yaptığını göreceksinizAnlatsana eksi ve artılarını rengo
Ertan malının ipiyle kuyuya inmek = MALLIKDanimarkalıya 7 verme ihtimalimiz : % 0.1
Ben artik hata gormek istemiyorum.bu hataları bjk fb yapsin artikMuslera ya ne demeli istese ayagiyla o topu uzaklastirir sacma sapan is yapiyor aytac zaten basli basina faul
7 mio (morutana 10 dediler). Bir de 4 taksit diyorlar nelson icinHoca daha geçen Morutan'a bütçe yok dedi?
Burak elmas gecen buna konusmus ya abi morutan icin,bilemedimErtan malının ipiyle kuyuya inmek = MALLIK
Valla dostum bende gormek istemiyor da muslera kafasini toplamazsa sikintiBen artik hata gormek istemiyorum.bu hataları bjk fb yapsin artik
Yine ülkedeki muhabirlerin en iyisi o bence abi.Ertan malının ipiyle kuyuya inmek = MALLIK
ertan süzgün, fena degil ama bizimle ilgili cok fazla da bilmiyor aslinda
yakup cinar da anlastik demisti